Vanilková plnka na tortu

8 komentárov
  • aylin, 29. apríla 2013 o 19:03
    Chcela by som urobiť tortu s vanilkovou plnkou, pozerala som aj na
    nete aj vo všelijakých knihách, ale nič ma nezaujalo. Poradte mi
    nejakú dobru, ktorá nie je veľmi maslová.


  • skorpi32, 30. apríla 2013 o 00:21
    aylin ... skus hustý vanilkový puding poprípade zlaty klas s trocho masla :) mne a mojim deťom tak chutí a kombinujem rozne pudingy myslím príchute a všetky sa ako plnky takto osvedčili:) zaujímavý je kokosový puding :)


  • nadia56, 30. apríla 2013 o 05:49
    2 žĺtka, 900 ml mlieka, 150g práškového cukru, 2 lyžice hladkej múky, 2 Zlaté klasy, 1 vanilka, 200g masla

    » www.mimibazar.sk/recept.php?id=4068...


  • aylin, 1. mája 2013 o 11:25
    skorpi32, dakujem za recept, urcite vyskusam na tortu, dakujem.. :)


  • prhlavka, 6. mája 2013 o 20:08
    ahoj, tortu máš už asi dávno upečenú aj spapanú :D ale keby zase náhodou raz vyskúšaj túto plnku...ja osobne som torty neznášala, lebo mi silno prekážali maslové klasické plnky, tak teraz bud robím parížsky krém, tvarohovo- smotanový, alebo tento pudingovo šľahačkový: necháš zovrieť 500ml mlieka s cukrom podľa chuti, pridáš 2 sáčiky vanilkových pudingov, pre viac vanilkovú chuť namiesto obyč. cukru šupni vanilkový, urobíš z toho pekne hustý vanilkový puding ten si občas premeišaj ked už bude odstavený zo sporáka aby vychladol,ale nestihla sa ti vytvoriť na povrchu mliečna kožka, sprav si šľahačku z 2 téglikov, pridaj jeden vanilkový a potom hotovú šľahačku pomaličky vmiešavaj do toho pudingu, je toho dosť na celú toru, drží aj bez stužovačov, používam aj do ovocných pohárov, zákuskov...


  • prhlavka, 6. mája 2013 o 20:13
    aaa robila som aj parížsku plnku z bielej čokolády...možno by sa ti páčila aj táto varianta, potrebuješ dve šľahačkové smotany a 2 biele čokolády to je jedno či Orion alebo Figaro, dáš si tie šľahačky so hrnčeka, nalámeš do nich čokoládu,aby sa rýchlejšie topila a za stáleho miešania roztápaš, nemalo by to veľmi vrieť, stačí ak sa ti čokoláda rozpustí, šupni to do chladničky na noc a na druhý deň to mixérom vymiešaj,a le len do vtedy, kým to nezačne hustnúť, aby si to neprešľahala, lebo ti z toho vznikne maslo :D


  • aylin, 7. mája 2013 o 19:45
    woow, prhlavka.. tá vanilková plnka sa zda celkom super
    dakujem pekne za napad! urcite ju vyskúsam..



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Táto téma Daj na FacebookPošli e-mailomPošli mobilomPošli mobilomUpozorni admina
Dobrý tip:
Pošlite tento článok niekomu cez SMS-ku alebo ho nadiktujte cez telefón! Nemusíte posielať celú linku, stačí táto skrátená linka k receptu:

Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist