Vanilková plnka na tortu

aylin - fotkaAylin 29. apríla 2013 o 19:03

Chcela by som urobiť tortu s vanilkovou plnkou, pozerala som aj na
nete aj vo všelijakých knihách, ale nič ma nezaujalo. Poradte mi
nejakú dobru, ktorá nie je veľmi maslová.

8 odpovedí:
  • skorpi32 - fotkaSkorpi32 30. apríla 2013 o 00:21

    aylin ... skus hustý vanilkový puding poprípade zlaty klas s trocho masla :) mne a mojim deťom tak chutí a kombinujem rozne pudingy myslím príchute a všetky sa ako plnky takto osvedčili:) zaujímavý je kokosový puding :)
    @zareaguj
  • nadia56 - fotkaNadia56 30. apríla 2013 o 05:49

    2 žĺtka, 900 ml mlieka, 150g práškového cukru, 2 lyžice hladkej múky, 2 Zlaté klasy, 1 vanilka, 200g masla

    » www.mimibazar.sk/recept.php?id=4068...

    @zareaguj
  • nadia56 - fotkaNadia56 30. apríla 2013 o 05:51

  • aylin - fotkaAylin 1. mája 2013 o 11:25

    skorpi32, dakujem za recept, urcite vyskusam na tortu, dakujem.. :)
    @zareaguj
  • prhlavka - fotkaPrhlavka 6. mája 2013 o 20:08

    ahoj, tortu máš už asi dávno upečenú aj spapanú :D ale keby zase náhodou raz vyskúšaj túto plnku...ja osobne som torty neznášala, lebo mi silno prekážali maslové klasické plnky, tak teraz bud robím parížsky krém, tvarohovo- smotanový, alebo tento pudingovo šľahačkový: necháš zovrieť 500ml mlieka s cukrom podľa chuti, pridáš 2 sáčiky vanilkových pudingov, pre viac vanilkovú chuť namiesto obyč. cukru šupni vanilkový, urobíš z toho pekne hustý vanilkový puding ten si občas premeišaj ked už bude odstavený zo sporáka aby vychladol,ale nestihla sa ti vytvoriť na povrchu mliečna kožka, sprav si šľahačku z 2 téglikov, pridaj jeden vanilkový a potom hotovú šľahačku pomaličky vmiešavaj do toho pudingu, je toho dosť na celú toru, drží aj bez stužovačov, používam aj do ovocných pohárov, zákuskov...
    @zareaguj
  • prhlavka - fotkaPrhlavka 6. mája 2013 o 20:13

    aaa robila som aj parížsku plnku z bielej čokolády...možno by sa ti páčila aj táto varianta, potrebuješ dve šľahačkové smotany a 2 biele čokolády to je jedno či Orion alebo Figaro, dáš si tie šľahačky so hrnčeka, nalámeš do nich čokoládu,aby sa rýchlejšie topila a za stáleho miešania roztápaš, nemalo by to veľmi vrieť, stačí ak sa ti čokoláda rozpustí, šupni to do chladničky na noc a na druhý deň to mixérom vymiešaj,a le len do vtedy, kým to nezačne hustnúť, aby si to neprešľahala, lebo ti z toho vznikne maslo :D
    @zareaguj
  • aylin - fotkaAylin 7. mája 2013 o 19:45

    woow, prhlavka.. tá vanilková plnka sa zda celkom super
    dakujem pekne za napad! urcite ju vyskúsam..
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarVanilka0147 20. marca 2015 o 11:00

    Ahojte robila som tu plnku puding plus slahacka a puding sa mi vzdy zgrckovie preco? aj som ho stale premiesavala....
    @zareaguj


Pridaj komentár do diskusie:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist