Rôzne

Tlač receptov

kvetulienka14 - bez fotkykvetulienka14, 2. októbra 2014

Dobrý deň, tlačím si moju kuchársku knihu, ale tlač je bez obrázkov, nedá sa to vytlačiť aj s obrázkami?Vie mi niekto poradiť? Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

rulik
mne to robí bez obrázkov už pri stiahnutí na plochu
ale vyhovuje mi to lebo obrázky zaberajú veľa miesta v pamäti
tiginko
tak toto nechápem, ja stále bojujem zato, aby som mohla tlačiť recepty bez obrázkov a mám ich tam stále...ako to vy dvaja robíte, že ich tam nemáte??
kimlo
@tiginko , ked si das tlacit kucharsku knihu tak je vo formate *.pdf, tam obrazky nie su. Ak si tlacis samotny recept, tam su obrazky fotopostupu a je to v inom formate.
tiginko
jaj tlačenie KK, to som akosi nepostrehla... keby to bolo poriadne vymyslené, tak by to malo nejaký význam, napr. každý recept na samostatnú stranu. A neviem ako ostatným, ale mne zasahujú suroviny do textu receptu... Ja by som len privítala, keby si človek mohol bez obrázkov vytlačiť text receptu aj so surovinami a odniesť si ho do kuchyne. Takto si ho môžem teda vytlačiť z pdf kuchárskej knihy, ale najprv musím prelúskať celý zoznam, aby som zistila kde na ktorých stranách sa nachádza, potom vytlačiť tieto strany, aj s prípadnou časťou iného receptu, ktorý do neho zasahuje. Komplikované... Alebo skopírovať celý recept do Wordu, zmazať obrázky, usporiadať text a vvytlačiť. Komplikované. Takže zostávam pri mojom spôsobe - QR kód. Aspoň ušetrím papier...
milina
Aký QR kód ? Aj ja chcem tlačiť rcp bez obrázkov ....