O Varecha.sk

Geniálne triedenie KK

sovka62 - fotkasovka62, 6. marca 2011

Viem, že sa tu už o tom diskutovalo, ale ja som sa k triedeniu receptov dostala až teraz. A jednoducho musím pochváliť tvorcov Varechy za to, ako nám uľahčili život. Recepty som aj doteraz mala viac menej potriedené, ale to som pri triedení strávila jeden celý víkend. Dodnes sa mi nazbieralo skoro 400 receptov a predstavte si, triedenie mi trvalo približne hodinu, no nie je to úžasné.? A keď som zistila, že každý recept, ktorý budem pridávať, môžem rovno zaradiť do príslušnej rubriky (čiže žiadne ďalšie triedenie) som naozaj spokojná.
Ď A K U J E M.

@zareaguj


Diskusia k téme

kizjol
Úžasné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pridať teraz recept do KK je hračka. Takto roztriedené recepty - to sa bude ľahko rozmýšľať, čo na obed uvaríme. Zaslúžite pochvalu...
evanaaa
Veru, za to, čo pre nás urobili a robia, aby nám to tu uľahčili je aj ďakujem málo. Len by som chcela vedieť, koľko tých rubrík si môžem vytvoriť, určite to má svoj strop.
garanco
Ja som týždeň nebola na Vareche ("lámala som krky" na oravských lyžiarskych svahoch - našťastie som si nič nepolámala) a bola som veľmi milo prekvapená s vynovením "Mojej Kuchárskej knihy". Je to naozaj výborné, lebo už som strácala prehľad aj trpezlivosť pri vyhľadávaní toho správneho receptu. ĎAKUJEM redakciu za túto úpravu !
larra1
Ja som si ich zakaždým uložila najskôr sladké a potom ostatné a vždy keď som znovu otvorila kuchárku boli recepty poprehadzované.
larra1
Som rada, že ste nám uľahčili život. Ďakujem