Rôzne

Fotky

smejkad - fotkasmejkad, 10. marca 2014

Ahojte varecháčky a varecháči :-)

Už dlhšiu dobu mi chodí po rozume jedna myšlienka, len nemám celkom presnú predstavu, ako by sa dala zrealizovať, tak by som poprosila tých, ktorým sa pozdáva, aby sa vyjadrili, pridali svoje nápady a návrhy, možno z toho nakoniec niečo aj bude na úžitok nám všetkým :-)
Ide o to, že ako väčšina pozerám v prvom rade recepty
s obrázkami , no a potom pozerám komentované recepty .
Ja sama som technické drevo a robí mi problém pridať fotky do komentu, rovnako nie som ten typ, kto vie jedlo na tanieri lákavo upraviť. A myslím, že takých ľudí je viac .
Vŕta mi v hlave, či by sa nedala spraviť nejaká taká rubrika, ako je,, Spomínate si ,, , len s tým, že by zahŕňala fotky ako skúsenosti NEAUTOROV receptov , nieco ako spätná väzba, veď keď skúsené varecháčky a varecháči urobia recept od niekoho, kto má ešte jeden a pol ruky ľavej :-))) , tak to bude vypadať podstatne lepšie na oko :-)
A keď nejaký tiežkuchár ako ja dokáže spraviť niečo na pohľad náročné, posmelí to viacerých :-)
Druhá vec , bola by to ďalšia inšpirácia, verím tomu, že denne je na Varechu pridaných niekoľko desiatok fotografií, len nie je možné ich zachytiť všetky v priebehu dňa a takto by človek roloval po obrázkoch a keď mu niečo padne do oka, klikne na link ku ktorému obrázok patrí a už tam má originál recept aj so všetkými komentármi a tak :-)
Myslíte si, že by bolo zaujímavé mať rubriku venovanú obrázkom so spätnou väzbou?
Ak áno, ako by ste si ju predstavovali?
Ďakujem, že ste mi venovali svoj čas a prajem krásny slnečný deň :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

alena45
je to na iných stránkach hneď pri recepte - rubrika uvarené, ale sú tam len fotky, potom nasledujú komenty.
smejkad
ano?
tak takto nejako som si to predstavovala, myslim, ze potesi aj autora taka spatna vazba a pomoze aj nerozhodnym ci menej skusenym :-)
dakujem, @alena45 :-)
tomas
Čiže správne to chápem ako dve veci:

1. pod receptom má pribudnúť tlačítko "uvaril som toto jedlo" a pridá fotku

2. tieto fotky sú niekde spojené na jedno miesto (bez ohľadu na recept) a kvázi je to galéria dnešného varenia?


no vlastne niečo podobné už skoro máme pripravené :)
smejkad
tak to je genialne, tesim sa, aj ked som nemala predstavu ako asi a tento sposob ako pises, @tomas , sa mi velmi pozdava, hlavne ak to bude jednoduchsie, nez pridavanie obrazkov teraz :-)))
eviana
Aj mne sa tento nápad veľmi páči, ja nemám problém fotky pridať, ale je to dosť komplikované a nie každý to vie. A na druhej strane je super vedieť aj vidieť, že naše recepty sa niekomu pačia, osvedčili, chutili... Máte moju plnú podporu @tomas :) Drzim palce nech sa podari :)
babinka
ja sa pridavam, lebo casto varim alebo som inspirovana varechou a foto potesi autora i ostatnych, len keby sa to dalo lahko prilozit...
staja
@tomas , veľmi dobrý nápad s možnosťou pridať vlastnú fotku z vyskúšaného jedla. Potešilo ma to už ako autorku recp a na druhej strane aj ja rada poteším iných Varecháčov, ktorí pridajú dobré recepty.
marcy
@tomas ,pre nás kreatívne,no menej technicky zdatné žienky určite veľká pomoc :-D