Rôzne

Ešte raz Recept na bohatstvo

sovka62 - fotkasovka62, 4. decembra 2012

Doteraz sa neviem spamätať z dnešného zážitku. Na prezentáciu Táničkinej ovocnej kože, ktorá bola ohlásená v Trnave na dnes od 10.00 do 14.00 som sa tešila ako malé dieťa, jednak preto, že tam bude reprezentantka našej Varechy a jednak preto, že aj v Trnave budú môcť ľudia ochutnať tú úžasnú ovocnú kožu, podľa môjho názoru unikát, aký sa na našom trhu nevyskytuje.
Úderom desiatej sme aj s manželom dorazili do Kauflandu a našli sme tam aj priateľky, pred ktorými som ovocnú kožu vychválila, tak to tiež chceli zažiť na vlastnej koži. Lenže nikde sme nevideli nič, čo by sa prezentácii malo podobať.
Na informáciách nám vedeli povedať len toľko, že sú nachystané dve hostesky a dva stoly. Túlali sme sa po predajni, nazerali do každého roku, pýtali sa pracovníkov obchodu, krútenie hlavou a krčenie ramenami bolo jedinou odpoveďou.
Po pol hodine som Táničke zavolala a dozvedela som sa, že parkujú.
Konečne. Presunuli sme sa k stolom na určené miesto, kde bola Tánička, asi traja ľudia z JOJ, dva veľmi nevýrazné pútače a jedna kamera.
Ale nič sa nedialo, priateľky odišli, odišli aj náhodní kupujúci, ktorí čakali, čo sa bude diať, pani z JOJ telefonovala, lebo vysvitlo, že v Kauflande sa nesmie natáčať (tak sú alebo nie sú sponzorom tohto programu!?).
Na moju prosbu dala Tánička pár kúskov kože ľudom, ktorí to ešte nevzdali, tým som vnútila letáčiky zo stola, na ktorých bolo uvedené ako hlasovať.
Ale to už bolo 11 hodín, museli sme odísť za povinnosťami, tak ani neviem, ako to dopadlo, či tam tá prezentácia nakoniec vôbec bola.
Dievčatá a chlapci, pri takejto propagácii zo strany organizátora a sponzora stráca naša Tánička nádej na výhru. Kto bude za ňu hlasovať, ak ani poriadne nevie, čo tá koža je?
@jerica rozoslala maily s linkom na hlasovanie cez internet celej kope ľudí, ja som sa pridala a poslala tuším každému, koho mailovú adresu mám.
Prosím vás, pridajte sa, hlasujte a získavajte ďalších hlasujúcich, keď už propagácia zlyháva, nech sa hlasy nazbierajú aspoň takto.
Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

izabella929
pozrela som si dnes na jojke z archívu ďalšie kolo súťaže a bola som veľmi sklamaná...to, čo robili s tou kožou ľudia, ktorí boli akože z marketingu ma úplne odrovnalo...už teraz iba držím palce Táničke, aby to aspoň vyhrala a mala zo svoho receptu osoh...lebo inak sa všetko zneužije a niekto zase zhrabne kopu peňazí, čomu by som sa ani nedivila..už iba bude škoda, že tu sa proste všetko zneužíva...z toho , čo som videla, sa mi zastavuje rozum...
brituska
Medulienka máš pravdu aj do Malaciek mali prísť celý štáb natáčať a prišiel 1 človek /veduci kauflandu sklamaný chystali velku slávnost a povzbudenie Malačanke a JOJ sa zachovala strašne/ bola tam s Taničkou maminka a tá nespala celu noc bola sklamaná čo všetko Tanička preto za polroka spravila povzbudme ju aspon esemeskami
Vdaka všetkým za Táničku
evanaaa
Ja som v Kauflande bola, tiež som ich hľadala vonku, ale napadlo ma, že v tom počasí by to nešlo, ako tie predošlé prezentácie, kde rozdávali súťažiaci svoj produkt vonku, kde ich mohlo ochutnať visac ľudí, dnu v predajni to bolo akosi stratené, neviem, kde bola chyba. Mňa najviac potešilo, že som konečne videla naživo jednu z nás - Varecháčok, a Tánička ma poznala hneď, keď ma uvidela - ....ty si Evana, ( Eva). Ešte raz , držím jej všetky prsty, a v najhoršom, ak nevyhrá ( čo by bolo škoda), už len to, že sa tak ďaleko , do finále dostala je pre ňu peknou vizitkou.
evanaaa
A ja tiež dávam vinu JOJ-ke, že sa nepostarala o lepšiu reprezentáciu. Akoby jej už nezáležalo na súťažiacich. Pri tom mám dojem, že táto súťaž bola lepšia a zaujímavejšie podaná ako na Markíze Masteršef.
jerica
Ďakujem @sovke , že dala na vedomie našej komunite varecháčov,ako to dopadlo v TRNAVE , veľmi mi je ľúto , že taký hazard so súťažiacou a v neposlednom rade aj s tými, ktorí boli na prezentácií v KAUFLANDE,TV JOJ si nechala na čas , kto vedel, že tam chcú byť na prezentácii o 10 hodine , prišli , aj ked v skromnom počte s očakávaním aká je to koža , ked porota posunula recept s našou @cistinkou ZASLÚŽENE do finále , a to že KAUFLAND nedovolil natáčanie , tak to veru musí byť poriadna FACKA pre menežment KAUFLANDU ktorí v TV JOJ veselo ohlasuje, že je sponzorom súťaže. Myslím si , že verejný trapas môže byť aj NESCHOPNOSŤOU tých ktorí sa podpisujú pod súťaž RECEPT NA BOHATSTVO (hamba) iné ma nenapadá . Z toho mám len pocit , že to je tichý bojkot niekoho z tvorcov (nechcem krivdiť) ale mne to tak príde.
POPROSÍM ,vedeli sme zabojovať aj v iných klikaniach , teraz by sa mohla ukázať naša spolupatričnosť , že nedáme spadnúť zo schodov našej @cistinke ktorými kráčala pol roka , až na prvý stupienok .
STAČÍ prázdna SMS na číslo : 9966 , dá sa hlasovať aj internetom .
helca103
to ma veru prekvapilo ako sa zachovali zamestnanci JOJky, ved ked niečo robia mali by si zabezpečiť všetko do predu. Ja som aj zo známimi hlasovala cez internet s zverejnila som to aj na FB aby zahlasovalo čím viac ludí. Zrejme niekomu ,,nesedí" to aby vyhral POCTIVÝ SLOVENSKÝ a ZDRAVÝ výrobok. Nás Varecháčov je veľa a ked sme tu jednej pomohli získať výhru z Dedry -tie hrnce tak @cistinke pomôžeme aby to VYHRALA!!!
afataga
ako som tu uz raz pisala, my nemame televizor, takze najskor som ani nevedela, ze taka sutaz existuje, az tu som sa docitala o nej a ked som sa dnes dozvedela, ze @cistinka je vo finale, nasla som v archive na nete a pozrela si diel z 2.12., teraz davam na znamost, ze vyjadrujem moj osobny nazor, ale bola dost otrasena a zhrozena nad urovnou tejto sutaze a nekonecnou trapnostou moderatorov, ledva som to vydrzala pozerat do konca. Normalne nemam slov, a to sa mi nestava casto :-). Druha vec su sutaziaci a ich recepty, ich snaha a odvaha, obdivujem vsetkych a bolo mi luto tej pani, co byva v utulku.
Samozrejme, ze poslem svoj hlas, lebo si myslim, ze ta koža je naozaj nieco vynimočné, čo by som si aj ja, ako velky paranoik :-), co cita kazdu etiketu, isto kupila. Ale ten nazov, co vymysleli sa mi vobec nepaci, ale paci sa mi celofanovy obal, pekne vidno produkt. Takze hlasujem a drzim palce.
marijanka712
pridala som aj ja svoj hlas na SMS 9966 dúfam, že to pomôže som sklamaná takýmto prístupom všetkých zodpovedných a myslím si, že je to bojkot a nerovnosť boja niekto sa obával, že to vyhrá skutočne dobrý zdravý výrobok -ovocná koža
tatranka
Je mi skutočne veľmi ľúto,keď som si prečítala prístup TV JOJ a Kauflandu k prezentácii našej Varecháčky Táničky s jej ovocnou kožou.
Celú súťaž som s napätím sledovala a fandila tomuto ohromnému a zdravému receptu,ktorý na našom trhu naozaj chýba.
Pri prezentácii receptov som bola od samého začiatku presvedčená
najlepšou a najzaujímavejšou prezentáciou @cistinkinho ,Táničkinho receptu.
Je mi z toho smutno,že tak neprofesionálne sa správa TV JOJ,k tak ohromnému ponuknutému receptu.Tiež som veľmi rada,že je to Slovenka,ktorá si myslím,že presvedčila veľa TV abonentov.
Neviem,ale cez všetky tieto problémy,viem a verím,že Recept na bohatstvo vyhrá naša varecháčka Tánička.
lenka591
@dadabadi : pochopila som to tak, že z jednej mailovej adresy sa môže len raz, takže ak má niekto viac adries, tak môže aj viackrát:)
helica
Ja som sa dozvedela o trnavskej akcii až včera z našich stránok. Samozrejme, že som tam nabehla, nejako pred 13 hodinou. Čistinku som nepoznala, tak som išla za ňou, predstavila som sa s tým, že som ju prišla povzbudiť. Myslím, že jej to padlo dobre, keď už organizátori zlyhali na celej čiare, o čom som samozrejme nemala potuchy. Kamera ma zaskočila, lebo som nebola pripravená, ale nejaký rozhovor sme zvládli, aj SMS som posielala pred zrakom kamery. Neviem, ako to dopadne vo finále, no verím, že naša odvážna @ čistinka zvíťazí. Snažila som sa odušu nazháňať nejakých známych, aj neznámych po celom Kauflande, aby išli čistinku podporiť. No a TV JOJ, môžem len odkázať: joj,joj, ale ste to vážení riadne domrvili. Pozdravujem všetky fanúšičky a fanúšikov našej @ čistinky.
palokuchki
Mne sa vcera nedal poslat hlas cez hotmail, ale dneska to islo cez gmail. Mam tam dve adresy, tak som to vyuzila a poslala dva hlasy. @cistinka , drzim palce.
aroooo
zahlasované, poslaná sms, dané na FB a veľmi držím palce, keď tvorcovia TV JOJ a hlavný sponzor Kaufland majú takýto prístup....
sovka62
Ďakujem vám všetkým, verím že všetko dopadne tak ako si želáme. Dúfam a držím palce.
medovnicek
Dievčence poslala som prázdnu SMS a ako sa prosím vás dá ešte zahlasovať cez internet? Mám veľa známych, každému by som to poslala, aby jej dali hlas.
Ja tú reláciu nepozerám, videla som len pár dielov s Táničkou a jej držím všetky palce čo mám. Ona si tú výhru zaslúži. Sklamal ma ako Kaufland, tak aj TV Joj
sairaam
Nezostáva nám nič iné, iba zahlasovať aj SMS aj cez internet. To sa dá, či nie!? Ja som to urobila.
medovnicek
@vierutt veľmi pekne ďakujem, už som zahlasovala a idem pokračovať, link pre posielam každému koho poznám, to by tak vyzeralo, aby sme nepodporili tak skvelý recept od tak skvelej kuchárky za akú ja @cistinku považujem
sovka62
Tak už len dúfam, že tých hlasovaní bude dosť. Budem netrpazlivo čakať na finále, už aby to bolo.
Ešte raz vám všetkým ďakujem.
sovka62
@medovnicek , tebe ďakujem aj formičku na vykrajovanie zázvorníkov. Ty si dve darovala @cistinke a ona sa so mnou podelila, takže máme každá jednu a ja konečne budem mať zázvorníky nielen správnej chuti, ale aj správneho tvaru.
zdezda
zahlasované opäť, aj cez internet, aj som zdielala mojim blízkym, aj držím palceeeeee :-)