Rôzne

Ako ste dopadli ?

stefanm - fotkastefanm, 25. decembra 2013

V tohoročnom "liste Ježiškovi" som jasne , tlačeným písmom ako na Daňovom priznaní , napísal .. "BMW X6 M - kolor : červená" ... a dostal som toto !!!





... a to som celý rok počúval !!!

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Veď úplne super, nie? Hádam sa nebudeš celý rok zabíjať v starých papučiach? Tieto tvoje sa mi páčia, ja mám síce krajšie (to vieš, elegancia aj v kuchyni), ale robia mi také kurie oká, že sa z nich idem zblázniť. Tak ak tie svoje nechceš, pošli mi ich, adresu vieš, môžu byť hocako veľké, hlavne, že nebudú tlačiť.
viera1
Viem si predstaviť,ako žiališ,keď si mal k tým papučiam citový vzťah...Toto Ježiško nebral do úvahy?
rulik
@stefanm možno je to súčiastka z BMX a dáva Ti ho po častiach, na budúci rok možno dostaneš koleso
pekné sviatky
tatranocka
@stefanm toto nem bol dobrý nápad,dať ti hlavolam.Kým si budeš na tom vykrúcať ručičky,môže ti zhorieť obed;prípadne sa do tej kuchyne ani nedostavíš.Véééľmi netaktický ťah.Obávam sa,že nepotrvá dlho a vianočný darček bude ukrytý (v perináči?).Zostanú ti len papuče,chichi.
ela77
@stefanm , buď rád, že ti zobral iba staré papuče, ale nezobral ti dobrú náladu a zmysel pre humor a potešil si aj nás a vyvolal úsmev.
damisa
hlavne že nám zdravie slúži a vďaka tebe aj úsmev na tvári... :D
zdenka1009
aj ja, snívam o novom tátošovi, a bola z toho žehlička...a manžel dostal pekné, zdravotné papučky...vtipné,zasmiala som sa :-)
hubata
Dostal si to čo potrebuješ. Čo si nedostal tak to asi nepotrebuješ. Krásne Vianoce @stefanm tebe aj tvojej rodine!
stefanm
@sovka bohužiaľ už ti ich nepošlem lebo už sú v kontajneri ale ponúkam ti manželkyne , ktoré si kúpila v jedeni kdeď bola s kamarátkov na wellnes víkend na Pieninách a zašli do neďalekých kúpeľov v Poľsku a tam si ich kúpila a až doma zistila , že jej zabalili dva pravé papuče . Tak možno sa ti bude robiť kurie oko len na jednej nohe a to by si mala len polovičnú bolesť a to ti prajem !



Ďakujem vám za komentáre a verte , že neostalo len pri tom hlavolame . Bolo pod stromčekom aj toto :



Najlepšie dopadla manželka , ona dostala presne to , čo si priala


hannah22
... ale vidím že vkus máš dobrý, BMW čka sa ti zachcelo.... :))
janger
@stefanm , ved si dostal pekne papucky, bud rad :-)....Pytas sa, ako sme dopadli my...No tak...Ty nam davas casto hadanky, tak ti dam aj ja ;-)))... Na fotke, ktoru ti poslem, je jeden z mojich darcekov vpravo, v zelenom papieri, taky - komin -....To je jedna cast, (spodna cast) mojho darceka. Tak hadaj, co to je ;-)?



stefanm
@janger ahoj . To musíš poslúchať celý rok aby ti Ježiško priniesol celý darček!!! Ako mám teraz ja uhádnuť čo to je keď je to len polovička ??? Vyzerá to na spodnú časť niečoho čomu chýba vrchná časť !! Typujem , že je to držiak na nejaké športové zariadenie do posilňovne , alebo stojan na boxersky mech !!!
Ale máte veľa darčekov . Určite boli šťastné Vianoce .
janger
@stefanm , no to vies, ze poslucham ;-). No este to, ze sportove zariadenie :-)! To ma veru nepoznas, :-)))....Bol to darcek, z ktoreho mam radost ja a okrem mna este aj ine tvory...A tie darceky, tie su pre 5 ludi. Samozrejme, ze sme sa z nich tesili. Ale Vianoce boli stastne a pekne nielen tymi darcekmi :-).



mariamka
to teda @janger , parada! to je pre ktore vtaka?? :))) ale vobec ma to u teba neprekvapuje, budu mat holandske vtaciky radost, ako tieto nase slovenske :)  www.kukaj.sk
janger
@mariamka , keby len holandske vtaciky, ale sem sa chodia aj ruske prizivovat!!! :-))). Minuly rok som sa musela aj smiat, pocula som v radiu a tiez som aj citala, ze 'Mozno mate v zahrade Rusov'...Tak sa ten zurnalista pytal vtakoznalca, ze to ako viete, co maju na zadku dopravnu znacku, ze odkial su?...No tak to tam bolo vysvetlene, zevraj su to sykorky, ktore prileteli k nam z Ruska (bolo tu minuly rok zrazu ovela viac sykoriek, ako je bezne). A tie sykorky zevraj maju tiez svoj jazyk (rec), ktorym hovoria, teda cvirikaju, podla oblasti, odkial pochadzaju. Tie ruske vydavaju napriklad ine zvuky, ako holandske. A to vazne, to nie je zart...Takze som bola prekvapena...:-))).
mariamka
@janger sa tu sulam :)) este ze ma napadlo pozriet tvoju odpoved ,, sykorky s espezetkou na zadku :)) a mozno maju cervene chocholy :)) inak ta rec by ma zaujimala, ja som sa rustinu ucila, ten akcent je nezamenitelny :) tak ti prajem bohate osadenstvo a nech im u teba chuti ,, vasim aj tym migrantom :)
jerica
@stefanm krásne darčeky si dostal, samá známa klasika, škoda , že si nedostal zopár pomôcok do kuchyne, ale Janka @janger sa má čím pochváliť, pridávam @mariamka otázka ma tiež pobavila, citujem: "to teda @janger , parada! to je pre ktore vtaka?? :)))"
Janka tvoja odpoveď zdvin´hla hneď dobrú náladu :-)
@stefanm , je fakt dobre sa pobaviť ,
@stefanm , dík za tému:-)
janger
@jerica , Jarmilka :-))), @mariamka , no @stefanm bude v mailoch pozerat, ze co to tu akych vtakov spominame ;-))). A cervene chocholy ;-))), no ja ani nezaspim...Budem dobre nacuvat, ci zacujem nejaky rusky akcent.
jerica
@janger Jani, ty v posteli budeš rozlišovať akcent ktorého vtáka, toho ruského či holanďana ? nemáš chybu, ešte , že Števko je tolerantný , určite sa prikloní k Prešovskému akcentu :-)
janger
Jarmilkaaaa.......no co sa to z teba vyklulo ;-)))?
jerica
@janger Jani , veď píšeš o vtákoch, že pokiaľ nezaspíš budeš dobre načúvať akým akcentom sa ti ohlási , poznáš aj iné vtáky? U nás máme vo dvore hejná holubov, a tých predsa nebudem kŕmiť, tie majú ani neviem aký akcent, stačí keď sa poteší kocúr .
janger
Jarmilka, no to ja som myslela, ze zajtra cez den budem pocuvat :-)...Teraz ze nezaspim, lebo som sa musela smiat:-)...A tu sa veru chodia aj holuby prikrmovat, je tu jeden taky verny parik, vzdy su spolu. Vzdy sedia vedla seba na plote.
jerica
@janger Janka, a čo si myslíš , že som nad tým plakala, konečne som sa trochu pobavila a tiež dobre zasmiala, niekedy tie slovíčka zapadajú do seba ako lego, aj ked majú inú farbu :-)