Leták a zajac

emery - bez fotkyemery, 3. októbra 2014
Musím sa priznať, že mám ťažkú úchylku čumieť na všetky letáky, nejdem menovať, ale halt všetky. pred pár dňami som natrafila pri pozeraní na jeden recept a bol zo zajaca. bola tam časť pri chrbate, no, vyzeralo to ako ked mate mäso a kosť k tomu.doplnte ma :-) kotleta? nevadi. doma pestujeme zajace a tato mi nechal 3ks na spracovanie. ale ked som pozerala na tie chrbty z nasich zajkov, ta neviem ako take kusy masa boli na tom letaku. a taky rychly recepis :-) na zajacinu- med, horcicu,nove korenie, zazvor, sol, cierne korenie(podla chuti) a rozmarin a trocha majoranky. a olej, nech sa to nepripali. ja to osolim, obalim troska v muke a potom v tych serepetkach opeciem a potom dam dusit.
@zareaguj


Diskusia k článku

babidka
:-))) To by musel byt este z doby ked zili brontosaury ...Mavame domacich kralikov pomerne casto , zvacsa maju tak 3kg.Rebierka maju hrube asi 2-3 mm a z jedneho sa naje do sytosti 6 dospelych a 1 dieta . Ale nie su to nijako velke kusky :-)Toto hore vyzera skor ako vykosteny chrbat z jahnata :-)
Alebo zeby fotograf pouzil tanierik z hrackarskej sady pre svoju vnucku alebo dceru?
radox1
podla mna sa jedna o diveho zajaca-aj podla tmavosti masa,tam niektore kusy su statne.



 



TOPlist