Filé z tresky

Nutričné energetické hodnoty - Filé z tresky (100g)

Energia
330
KJ
Kalórie
79
kcal3.95%
Sacharidy
2.2
g0.96%
Tuky
4.2
g6%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny filé z tresky .


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú filé z tresky :

Plněné rybí kuličky ve voňavé omáčce Plněné rybí kuličky ve voňavé omáčce Vaše

Na první pohled to sice vypadá složitě a jako velká piplačka, ale opak je pravdou. Ostatně, není nikde napsáno, že to musí být kuličky. Pokud budete tvarovat karbanátky, určitě se na chuti nic nezmění.

Filé (fotorecept) Filé (fotorecept) Vaše

zasa jedno z mojich ,,oblúbených,, ,hlavne ked je slané a šťavnaté ...... raz v noci som sa na čunry presúval 10 km a v ruke som mal sáčik s kg filého..... ,,zmizol,, kým som došiel k cieľu

Maritime filé Maritime filé Vaše

Nadrobno posekané rybie filé s mrkvou, jogurtom a sterilizovanými uhorkami.

Severská ryba Severská ryba Vaše

Treska s paradajkami, cibuľou, olivami a varenými zemiakmi.

Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept) Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept) Vaše

Tento recept mám z medzinárodnej kuchárky, je rýchly a výborný. Robím ho aj z pangasia, ten mi chutí ešte viac. Ja som to robila ako eintopf, ale kľudne môžete rybku upiecť samostatne a prílohu zvoliť podľa chuti.

Recept bez obrázku Ryba so zemiakmi Vaše

je to rýchly recept,hlavne keď dcéra nechce jesť mäso. Dá sa použiť mrazené filé,aelbo filety.

Recept bez obrázku Romantická treska

Pekáč vymastíme maslom, naň položíme plátky filé a na rybu poukladáme kúsky masla. Pekáč vložíme do mierne vyhriatej rúry, aby sa maslo rozpustilo.

Recept bez obrázku Vysmážaná treska s kokjtejlsósom Vaše

Tri vety o islandskej kuchyni. 1. Jej základom je rybacie a jahňacie mäso. 2. Islandania zásadne krájajú cibuľu na mesiačiky a obľubujú kari korenie. 3. Neviete mi niekto povedať nekrájajú ako my a prečo práve hore na severe boduje kari?

Recept bez obrázku Stratená ryba

Do rajnice dáme mlieko, pridáme korenie, bobkové listy a na štvrtiny pokrájanú cibuľu. Keď mlieko zovrie, prikryté ho necháme odstáť 10 minút.



Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže Najkrajšia veľkonočná kraslica 2015
Pozrite si 20 kraslíc, ktoré sa v našej tohtoročnej veľkonočnej súťaži najviac páčili užívateľom stránky Pravda.sk.

SÚŤAŽ: S farbami vás pečenie bude baviť + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Koláče a zákusky by nemali len dobre chutiť, ale aj lákavo vyzerať. Dr.Oetker teraz prináša novinku, ktorá poteší všetky milovníčky pečenia a zdobenia.

TOP 10 - Najlepšie nápady mesiaca marec 2015
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci marec 2015.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2015
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci marec.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Marec
Apríl 2015
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27 28 29 30

TOP recepty
Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist