Filé z tresky

Nutričné energetické hodnoty - Filé z tresky (100g)

Energia
330
KJ
Kalórie
79
kcal3.95%
Sacharidy
2.2
g0.96%
Tuky
4.2
g6%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny filé z tresky .


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú filé z tresky :

Plněné rybí kuličky ve voňavé omáčce Plněné rybí kuličky ve voňavé omáčce Vaše

Na první pohled to sice vypadá složitě a jako velká piplačka, ale opak je pravdou. Ostatně, není nikde napsáno, že to musí být kuličky. Pokud budete tvarovat karbanátky, určitě se na chuti nic nezmění.

Filé (fotorecept) Filé (fotorecept) Vaše

zasa jedno z mojich ,,oblúbených,, ,hlavne ked je slané a šťavnaté ...... raz v noci som sa na čunry presúval 10 km a v ruke som mal sáčik s kg filého..... ,,zmizol,, kým som došiel k cieľu

Maritime filé Maritime filé Vaše

Nadrobno posekané rybie filé s mrkvou, jogurtom a sterilizovanými uhorkami.

Severská ryba Severská ryba Vaše

Treska s paradajkami, cibuľou, olivami a varenými zemiakmi.

Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept) Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept) Vaše

Tento recept mám z medzinárodnej kuchárky, je rýchly a výborný. Robím ho aj z pangasia, ten mi chutí ešte viac. Ja som to robila ako eintopf, ale kľudne môžete rybku upiecť samostatne a prílohu zvoliť podľa chuti.

Recept bez obrázku Ryba so zemiakmi Vaše

je to rýchly recept,hlavne keď dcéra nechce jesť mäso. Dá sa použiť mrazené filé,aelbo filety.

Recept bez obrázku Romantická treska

Pekáč vymastíme maslom, naň položíme plátky filé a na rybu poukladáme kúsky masla. Pekáč vložíme do mierne vyhriatej rúry, aby sa maslo rozpustilo.

Recept bez obrázku Vysmážaná treska s kokjtejlsósom Vaše

Tri vety o islandskej kuchyni. 1. Jej základom je rybacie a jahňacie mäso. 2. Islandania zásadne krájajú cibuľu na mesiačiky a obľubujú kari korenie. 3. Neviete mi niekto povedať nekrájajú ako my a prečo práve hore na severe boduje kari?

Recept bez obrázku Stratená ryba

Do rajnice dáme mlieko, pridáme korenie, bobkové listy a na štvrtiny pokrájanú cibuľu. Keď mlieko zovrie, prikryté ho necháme odstáť 10 minút.



Aktuálne súťaže

Denný súhrn receptov Novinka!

« Júl
August 2015
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist