Filé z tresky

Nutričné energetické hodnoty - Filé z tresky (100g)

Energia
330
KJ
Kalórie
79
kcal3.95%
Sacharidy
2.2
g0.96%
Tuky
4.2
g6%
Hodnoty v tabuľke nutričných hodnôť sú pre množstvo 100g suroviny filé z tresky .


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú filé z tresky :

Plněné rybí kuličky ve voňavé omáčce Plněné rybí kuličky ve voňavé omáčce Vaše

Na první pohled to sice vypadá složitě a jako velká piplačka, ale opak je pravdou. Ostatně, není nikde napsáno, že to musí být kuličky. Pokud budete tvarovat karbanátky, určitě se na chuti nic nezmění.

Filé (fotorecept) Filé (fotorecept) Vaše

zasa jedno z mojich ,,oblúbených,, ,hlavne ked je slané a šťavnaté ...... raz v noci som sa na čunry presúval 10 km a v ruke som mal sáčik s kg filého..... ,,zmizol,, kým som došiel k cieľu

Maritime filé Maritime filé Vaše

Nadrobno posekané rybie filé s mrkvou, jogurtom a sterilizovanými uhorkami.

Severská ryba Severská ryba Vaše

Treska s paradajkami, cibuľou, olivami a varenými zemiakmi.

Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept) Nórska treska pečená v majonéze (fotorecept) Vaše

Tento recept mám z medzinárodnej kuchárky, je rýchly a výborný. Robím ho aj z pangasia, ten mi chutí ešte viac. Ja som to robila ako eintopf, ale kľudne môžete rybku upiecť samostatne a prílohu zvoliť podľa chuti.

Recept bez obrázku Ryba so zemiakmi Vaše

je to rýchly recept,hlavne keď dcéra nechce jesť mäso. Dá sa použiť mrazené filé,aelbo filety.

Recept bez obrázku Romantická treska

Pekáč vymastíme maslom, naň položíme plátky filé a na rybu poukladáme kúsky masla. Pekáč vložíme do mierne vyhriatej rúry, aby sa maslo rozpustilo.

Recept bez obrázku Vysmážaná treska s kokjtejlsósom Vaše

Tri vety o islandskej kuchyni. 1. Jej základom je rybacie a jahňacie mäso. 2. Islandania zásadne krájajú cibuľu na mesiačiky a obľubujú kari korenie. 3. Neviete mi niekto povedať nekrájajú ako my a prečo práve hore na severe boduje kari?

Recept bez obrázku Stratená ryba

Do rajnice dáme mlieko, pridáme korenie, bobkové listy a na štvrtiny pokrájanú cibuľu. Keď mlieko zovrie, prikryté ho necháme odstáť 10 minút.



Magazín

Hrnčekové koláče: V jednoduchosti je krása (a chuť)
Dnes nevážime na gramy, ale meriame na hrnčeky. Vyberte si z 10 receptov na rýchle koláče pre začiatočníkov i pokročilých.

Varecha v akcii
Vedia redaktorky variť? Upečú zdravý cheesecake? Zvládnu uvariť quinou tak, aby nebola horká? Čítajte ďalej a dozviete sa.

Pesto nemusí byť len bazalkové: Pripravte si 10 druhov zeleného pesta
Pesto pochádza z oblasti talianskeho Janova a v preklade znamená "drviť", pretože jeho jemná chuť vzniká drvením ingrediencií v mažiari.. Najčastejšie sa s ním stretnete ako s omáčkou na cestoviny, ale vynikajúce je aj na hrianky, k zelenine i k mäsu. Pripravte si dnes s nami jarné pesto.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Marec
Apríl 2016
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

TOP recepty
Aktuálne súťaže Varechy

Radosť variť v Poluse s blogerkou Zuzanou Frešo – varte a vyhrajte!
Takáto súťaž tu ešte nebola! Od 13. apríla 2016 štartujeme na Varecha.sk novú pravidelnú súťaž Varíme s Varechou.

VÝSLEDKY SÚŤAŽE: Veľkonočná súťaž s Herou
Naša veľkonočná súťaž pozná svojich víťazov. Pozrite sa, aké cupcakes pripravili naši Varecháči a na ktoré sa usmialo šťastie a vyhrali.

Najlepšie nápady mesiaca marec 2016
Pozrite si rebríček nápadov mesiaca marec 2016 podľa obľúbenosti u našich užívateľov. Tieto i mnohé ďalšie nájdete na Napady.Pravda.sk.

TOP 30 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2016
Pozrite sa, aké sladké a sláné dobroty si najviac získali vašu priazeň.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2016: Sviatočná hydina Sviatočná hydina
Časopis Varecha v piatok 29. apríla v denníku Pravda.


TOPlist