Rezne naopak

lucka1107Lucka1107, recept pridal: 5. októbra 2009 13:35Ďalšie jeho recepty

Tento recept ma naučila moja mamina, ktorá je výborná kuchárka.Patrí k mojim naj.jedlám. Volá sa to Rezne naopak, a sú fakt vynikajúce. Nie sú ani zložité a verím, že si ich obľúbite.

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava
50
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso si nakrájame na pláty a vyklepeme. Do jedného taniera si rozbijeme vajcia a do druhého strúhanku. Do vajíčka si dáme soľ, korenie a vegetu. Pripravíme si panvicu s rozohriatym olejom. Mäso vložíme najprv do strúhanky, vajíčka a potom na rozohriaty olej. Opekáme do zlatista. Opečené vyberieme a odložíme.

2

Vo výpeku si opražíme cibuľku, posypeme červenou paprikou a podlejeme vodou. Dochutíme soľou, vegetou, čiernym korením, mletou rascou, čili pap., novým korením a kockou masoxu. Potom do tohto vložíme opečené mäsko a dusíme, kým nie je mäkkučké.

3

Keď je mäsko hotové, vyberieme ho. Šťavu precedíme a zahustíme polohrubou múkou a vodou, necháme prejsť varom. Ak treba, tak môžme ešte dochutiť a mäso vložíme späť. Podávame s ryžou a opekanými zemiakmi. Prajem dobrú chuť!



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.

Drienkové mafiny
V anglicko-českom slovníku A. Osičku a J. Poldaufa (Academia Praha 1970) je „muffin“ preložený ako „horúca, maslom potretá dolka“.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 14/2015: Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl
Časopis Varecha v štvrtok 2. apríla v denníku Pravda.


TOPlist