Výhercovia 2. kola:
Veľká súťaž s Maresi o 555 cien. Stačí poslať jednu fotku a ste v hre

Redakcia Varecha.sk, 28. marca 2024     3 minúty čítania

Kto sa môže tešiť na skvelé darčeky z našej súťaže, v ktorej spolu s Maresi mliekom raz za mesiac žrebujeme až 26 výhercov? Aby ste boli medzi nimi aj vy, netreba veľa...



Varecha spolu s Maresi mliekom odštartovala v januári veľkú fotosúťaž. Varte a pečte s mliečkom Maresi, nezabudnite si svoju kulinársku tvorbu odfotiť a pridať fotografie do súťaže.

Po každom mesačnom kole (nové kolo začína vždy 15. deň v mesiaci) vyžrebujeme 26 výhercov, ktorí získajú pekné ceny, a raz za 4 mesiace zo všetkých zúčastnených v danom časovom období vyžrebujeme 1 výhercu, ktorý získa pobyt v hoteli Elizabeth.

Ako sa zapojiť do súťaže?

1. Odfoťte, ako používate výrobky Maresi v kuchyni alebo, ako ich vonku či doma popíjate. Mlieko Maresi je vhodné do kávy, ale aj do pečenia, na varenie či s cereáliami na raňajky.

2. Otvorte stránku www.varecha.sk/maresi (kliknite na link). Nájdete na nej všetky ďalšie podrobnosti o súťaži a výhrach.

3. Na uvedenej stránke nájdete súťažný formulár, vyplňte svoje údaje a pridajte fotografiu.

Výhercovia 2. kola (15.2.- 14.3.2024)

Ročná spotreba Maresi mlieka + kávovar Tchibo: Patrícia N., Čenkovce

Predplatné mesačníka Varecha na rok: Katarína J., Ilava

Balíček reklamných predmetov Varecha: Martin Č., Skalka nad Váhom

Kuchárska kniha: Katarína L., Žilina; Gabriela B., Žilina; Marta K., Bratislava

2 ks originálny Maresi kalíšok na mlieko + Mesačník Varecha (rôzne vydanie): Janka K., Kežmarok; Oľga M., Považská Bystrica; Erika V., Červeník; Katarina M., Žiar nad Hronom; Marcela Š., Považská Bystrica; Nikoleta B., Košice; Jana J., Madunice; Zuzana D., Žilina; Marcela B., Považská Bystrica; Beata M., Veľký Lapáš; Mária P., Rimavská Sobota; Ivana K., Kruzlov; Anna K., Nováky; Vlasta M., Žiar nad Hronom; Iveta P., Kanianka; Petra N., Martin; Monika B., Devínska Nová Ves; Marta B., Banská Bystrica; Gizela H., Bratislava; Zuzana D., Nová Dedina.

Neváhajte a zapojte sa do našej súťaže aj vy!


Pozrite si niektoré súťažné fotografie a pošlite nám svoju aj vy











Diskusia k článku





 



TOPlist