Vyberie si každý:
10 videoreceptov na perfektné cestoviny, vrátane návodu, ako urobiť tie poctivé domáce

Redakcia Varecha.sk, 30. augusta 2023     5 minút čítania

Cestoviny môžeme v akejkoľvek podobe, aj preto sme ich v Televízii Varecha pripravovali už mnohokrát. Špagety, penne, gnocchi, tortellini, ravioli, lazane... Ochutnajte ich podľa našich videí aj vy.

Rýchle cestoviny s hubami (videorecept)

Recept - Cestoviny
Foto: TV VarechaRýchle cestoviny s hubami Jedli ste už cestoviny posypané dochrumkava opečeným starším pečivom? Odporúčame vyskúšať zmes šampiňónov, cesnaku, byliniek, syra aj chrumkavej posýpky.

Rýchla bolonská omáčka na cestoviny (videorecept)

Recept - Bolonská omáčka
Foto: TV VarechaRýchla bolonská omáčka na cestoviny Tradičná príprava bolonskej omáčky je časovo náročná. O to viac sa hodí náš expres recept.

Čerstvé bazalkové pesto s cestovinami (videorecept)

Recept - Bazalkové pesto
Foto: TV VarechaČerstvé bazalkové pesto s cestovinami Niekedy najlepšie chutia úplne jednoduché cestoviny, napríklad len s pestom. Toto naše z čerstvých voňavých lístkov bazalky je naozaj vynikajúce.

Domáce plnené tortellini s ricottou a so špenátom (videorecept)

Recept - Plnené cestoviny
Foto: TV VarechaDomáce plnené tortellini s ricottou a so špenátom Špenát s ricottou sa v plnke skvelo dopĺňajú. Je to typická plnka pre talianske tortellini, ktoré si zvládnete vyrobiť aj doma.

Rýchle domáce lasagne (videorecept)

Recept - Lasagne
Foto: TV VarechaRýchle domáce lasagne Plátky lazaní netreba predvárať a namiesto tradičnej bešamelovej omáčky sme použili kyslú smotanu. Tieto rýchle lazane sú tak akurát šťavnaté a naozaj veľmi chutné.

Paradajková omáčka na cestoviny (videorecept)

Recept - Paradajková omáčka
Foto: TV VarechaParadajková omáčka na cestoviny Na domácu paradajkovú omáčku treba okrem paradajok len pár základných surovín, ktoré máte vždy doma. Nájdite si polhodinku na jej prípravu a vaše cestoviny alebo pizza budú na jednotku!

Ravioli s ricottou podľa Petra Vargu (videorecept)

Recept - Plnené cestoviny
Foto: TV VarechaRavioli s ricottou podľa Petra Vargu Slovenský šéfkuchár Peter Varga v štúdiu TV Varecha pripravil výborné plnené cestoviny. Príprava je podobná ako pri pirohoch, ale sledujte, akým spôsobom ich plní...

Tuniakové špagety z jedného pekáča (videorecept)

Recept - Špagety
Foto: TV VarechaTuniakové špagety z jedného pekáča V tomto recepte sa surové špagety varia priamo v omáčke a v rúre. Ten rozdiel v chuti v porovnaní s varením cestovín vo vode nakoniec zistíte sami.

Cícerové cestoviny s omáčkou z pečenej tekvice podľa fitness trénerky (videorecept)

Recept - Cestoviny
Foto: TV VarechaCícerové cestoviny s omáčkou z pečenej tekvice podľa fitness trénerky Ak radi experminetujete, vyskúšajte strukovinové cestoviny a omáčku pripravenú z pečenej tekvice a orieškov kešu.

Domáce cesto na cestoviny (videorecept)

Recept - Domáce cestoviny
Foto: TV VarechaDomáce cesto na cestoviny Z tohto jednoduchého cesta si ľahko doma vyrobíte tenké či široké rezance, fliačky alebo trebárs aj plátky na lazane. A postačí vám na to len múka, vajcia, soľ a olej.




ANKETA: Pripravujete si niekedy vlastné cestoviny z domáceho cesta?

63,9%



36,1%







Diskusia k článku







 



TOPlist