Vianočné prianie:
Šťastné a veselé praje tím Varecha!

Redakcia Varecha.sk, 24. decembra 2022     2 minúty čítania

Nakúpené, zabalené, upratané, napečené. Najkrajšie sviatky v roku sú tu, prichádzajú zaslúžené dni hojnosti a pokoja. A my by sme Vám k nim tiež chceli popriať...



Jana Štrbková, šéfredaktorka mesačníka Varecha:
Nech sa sviatky premenia na dni plné šťastia, úžasných dobrôt a láskyplných stretnutí s tými, ktorých máme najradšej. Nech sa každý koláčik vydarí a vyčaruje na tvárach spokojné úsmevy. Nech Vám i nám rok 2023 prinesie zdravie, hojnosť a veľa skvelých receptov.

Veronika Lucáková, TV Varecha:
Nech sú sviatky príjemne sýte pre nás všetkých, s dobrým pocitom z domáceho čerstvého jedla pripraveného pre ľudí a s ľuďmi, ktorých milujeme. Aby aj prianí a darčekov bolo tak akurát, aby sme sa netrápili priveľmi ich zháňaním ani vysokou cenou a ešte ich dokázali naplno vnímať, oceniť a byť za ne vďační.

Jarmila Horváthová, redaktorka mesačníka Varecha:
Šťastné, sladké a veselé! Najmä však nech sú plné pohody. Aby boli také, ako si Vy želáte, prežité v kruhu ľudí, ktorých máte najradšej. Prajem Vám krásne Vianoce (aj) s lahôdkami na stole a s nezabudnuteľnou atmosférou pri ňom.

Jana Klimanová, redaktorka Varecha.sk:
Za sto hrstí zdravia, lásku od oka a od srdca, primerane úspechu a priateľstvá podľa chuti. Nech sú Vaše Vianoce a celý budúci rok rovnako výnimočné, ako sú Vaše recepty!

Jana Stárková, editorka a administrátorka Varecha.sk:
Ideálny recept na krásne vianočné sviatky: Kilo lásky, 30 deka šťastia, 20 deka porozumenia, 10 deka pohladenia, 2 polievkové lyžice pokoja, štipka nečakaných návštev, podľa chuti trpezlivosti a veľa veľa zdravia. Všetko dobre premiešať a celé Vianoce ujedať. Vychutnajte si šťastné a veselé Vianoce až do posledného sústa.





Diskusia k článku

eruska25
Al ja chcem popriať redakcii našej Varechy a všetkým varecháčom príjemné vianočné sviatky v kruhu najbližších a do nového roku hlavne zdravie, šťastie.
kucharka
Ďakujeme. Aj vám, ako aj všetkým varecháčom, príjemné a pohodové sviatky prajem!
blissofplants
Príjemné prežitie Vianočných sviatkov plné lásky, zdravia, pohody a dobrého jedla všetkým Varecháčom prajem. 🌟🌲❄
kukulienka71
Krásne priania, také od srdca❤️Tiež želám celej Vareche pokojné a radostné sviatky, nech môžeme byť spolu s našimi milovanými a nech vládne pohoda vo všetkých kuchyniach🙂






 



TOPlist