To naj z TV Varecha:
Ako sa robí plnená paprika, lečo či moravské koláče? Naše najpozeranejšie videá vás to naučia

Redakcia Varecha.sk, 10. augusta 2023     5 minút čítania

Aj v júli sme pre vás v našej Televízii Varecha nakrútili množstvo užitočných videoreceptov a toto sú tie najsledovanejšie z nich. Naučte sa uvariť a upiecť samé dobroty podľa názorných videí, pôjde to ľahko.

Výborná plnená paprika v paradajkovej omáčke (videorecept)

Recept - Plnená paprika
Foto: TV VarechaVýborná plnená paprika v paradajkovej omáčke Perfektné domáce letné jedlo, to je naša plnená paprika v paradajkovej omáčke. Porciu mletého mäska a lahodnú omáčku si určite nenechajú ujsť malí ani veľkí.

Rýchly a jednoduchý marhuľový džem (videorecept)

Recept - Marhuľový džem
Foto: TV VarechaRýchly a jednoduchý marhuľový džem Keď sa zima opýta, čo sme robili v lete, tak sa jednoznačne budeme mať čím pochváliť...

Rýchla čučoriedková štrúdľa z lístkového cesta (videorecept)

Recept - Čučoriedková štrúdľa
Foto: TV VarechaRýchla čučoriedková štrúdľa z lístkového cesta Naša rýchla čučoriedková štrúdľa je vážne vynikajúca, tak si ju určite s nami upečte.

Jednoduché domáce lečo (videorecept)

Recept - Lečo
Foto: TV VarechaJednoduché domáce lečo V sezóne paprík a paradajok si určite nenechajte ujsť šťavnaté lahodné lečo. Chutí výborne samotné, ale je aj ideálnym základom na využitie s klobáskou, mäsom či vajíčkami.

Tvarohové knedličky so strúhankou (videorecept)

Recept - Tvarohové knedličky
Foto: TV VarechaTvarohové knedličky so strúhankou Prázdniny sú ten najlepší čas na vychutnávanie sladkých obedov ako od mamky či babičky a preto pre vás máme ďalší šikovný recept.

Pestré moravské koláče (videorecept)

Recept - Moravské koláče
Foto: TV VarechaPestré moravské koláče Nadýchané, voňavé a mäkučké koláčiky s výbornou plnkou a ovocím patria k letu, dovolenkám a prázdninám.

Paradajková omáčka na cestoviny (videorecept)

Recept - Paradajková omáčka
Foto: TartletkaParadajková omáčka na cestoviny V lete sú paradajkové jedlá veľmi obľúbené a v omáčke na cestoviny skvelo vynikne ich chuť.

Palacinková torta s tvarohom (videorecept)

Recept - Palacinková torta
Foto: TV VarechaPalacinková torta s tvarohom Jednoduchá, pritom krásna a efektná pochúťka, to je presne naša palacinková torta s tvarohom.

Malinová bublanina s karamelovým krémom (videorecept)

Recept - Malinový koláč
Foto: TV VarechaMalinová bublanina s karamelovým krémom Obľúbeným letným koláčom je bublanina, pretože je jednoduchá na prípravu a vynikajúco v nej chutí každé ovocie, ktoré práve dozrieva v záhrade.

Marinované kuracie špízy (videorecept)

Recept - Kuracie špízy
Foto: TV VarechaMarinované kuracie špízy Na grilovačku určite patria pestré mäsovo-zeleninové špeciality. Celkom jednoducho a z dostupných surovín si s nami pripravíte lahodné marinované kuracie špízy.




ANKETA: Je podľa vás najchutnejším jedlom z tohto rebríčka plnená paprika?

86,7%



13,3%







Diskusia k článku







 



TOPlist