Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj vstupenky na degustačný večer v hoteli Holiday Inn!

Varecha.sk, 9. novembra 2011     5 minút čítania

Máš v zásobe dobré kuchárske recepty? Portál Varecha.sk ich odmení vstupenkami na degustačný večer! (AKTUALIZOVANÉ 16.11.2011 o výhercov súťaže)

Vstupenky na degustačný večer v hoteli Holiday Inn Bratislava získavajú::

Treskokoláč od používateľa bibia1

Hruškový koláč od používateľa klaura

Kulajda od používateľa andys




Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:


Stačí do stredy 16. novembra 2011 do 12:00 pridať vlastný fotorecept na stránku Varecha.sk. Z pridaných fotoreceptov vyberieme tri, ktorých autori vyhrajú vstupenku na degustačný večer v hoteli Holiday Inn v Bratislave .


Hráte o 3 x vstupenku na "Francúzsky degustačný večer" v bratislavskom hoteli Holiday Inn.





Francúzsky degustačný večer

Kuchyňa Galského kohúta je vrcholom gastronomického umenia a z hľadiska histórie a medzinárodného hodnotenia je na 1. mieste. Je známa hlavne svojou rafinovanosťou chuti a do povedomia sa dostala širokou škálou najjemnejších syrov a kvalitných vín. Stolovanie sa stalo obradom každého Francúza. Je to čas, na ktorý si vyčlenia aspoň dve hodiny.

Francúzska gastronómia hlásala, že jej najsvätejšou trojicou je víno, syr a chlieb. Asi 400 druhov syra sa vyrába vo Francúzku a sú známe po celom svete. Francúzi milujú dobré jedlo. Pravdepodobne to podedili po svojich predkoch – keltských Galoch, ktorí boli veľkými milovníkmi jedla a pitia. Ako tuky používajú maslo a olej. Základnou zložkou pri ich príprave sú rôzne druhy vývarov.

„Nejedzme aby sme žili, žime, aby sme jedli...“ Dňa 24. novembra 2011 o 18,30 hod v priestoroch reštaurácie Brasseria Interhotela Holiday Inn Bratislava si môžete vychutnať 6 chodové degustačné menu francúzskej kuchyne s ponukou francúzskych vín. Cena 29 Eur/os.

Tešíme sa na Vás !



Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v stredu 9. novembra v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúcu stredu 16. novembra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného fotoreceptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré boli pridané od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia je podmienkou, a dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    andys
    Francúzska kuchyňa je môj sen - tiež obľubujem syry a víno, pár receptov, inšpirovaných francúzskou kuchyňou pravidelne varievame (nie, nie sú to francúzske zemiaky ;)), ešte sa dostať do štádia, že by sme mohli stolovať dve hodiny... ach jaj, nesplnený sen slovenskej ženy ;)
    dorisa
    Dnes naši výhercovia by mali byť v Bratislave na degustačnom dni:) prajem im príjemný večer.
    andys
    Priatelia, bol to skvelý kulinársky zážitok, naozaj sa jedlo pomaličky, kvalitne a naozaj francúzsky :) Šéfkuchárovi sa podaril výborný výber do menu, takmer exotika. Dokonca sme mali ukážku prípravy foie gras, takže sa môžem doma blysnúť ;)




     



    TOPlist