Dobré trávenie:
Jardo Žídek vyberá najzaujímavejší recept s kyslou kapustou + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Redakcia Varecha.sk, 17. decembra 2015     9 minút čítania

Chcete vyhrať skvelý obed so známym šéfkuchárom Jardom Žídekom? Je to jednoduché, stačí pridať recept do našej súťaže. A ak sa chcete dozvedieť aj niečo nové o správnej výžive, náš seriál Rady Jarda Žídeka vám ponúka príjemné a poučné čítanie na jesenné dni.


Foto: Shutterstock.com

Ako sa zapojiť?


Pridajte na Varecha.sk nový recept s použitím kyslej kapusty.
- Pri zadávaní receptu v časti Súťaž s Jardom Žídekom o najzaujímavejší recept s kyslou kapustou zakliknite Súťaž Jarda Žídeka.
- Recept musí byť zverejnený ako nový na Varecha.sk od 16. 11. do 9. 12. 2015.


Aká je odmena?


Traja vyžrebovaní výhercovia získajú kuchársku knihu od Jaroslava Žídeka.
Najzaujímavejší recept vyberie pán Žídek sám ako porotca a víťaza pozve na spoločnú večeru vo svojej reštaurácii Albrecht v Bratislave. Víťaz dostane aj kuchársku knihu Nebíčko v papuľke.
Neváhajte a zapojte sa už dnes! Výsledky zverejníme do 1 týždňa od ukončenia súťaže.


Foto: Ikar


Súťažné recepty nájdete tu:
Súťaž Jarda Žídeka - 3. kolo (kyslá kapusta)



Výsledky súťaže


Hlavnú cenu - pozvanie od Jaroslava Žídeka na spoločnú večeru v reštaurácii Albrecht v Bratislave a kuchársku knihu Nebíčko v papuľke získava:

Radox1 za recept





Komentár k víťaznému receptu od Jaroslava Žídeka:

V prvom rade si dokážem predstaviť tú úžasnú chuť. Recept je jednoduchý, nie drahý a nie je technologicky náročný a i napriek tomu jedlo vyzerá nádherne. A v neposledej rade sa mi páči, že recept má príbeh.


Traja vyžrebovaní výhercovia získavajú kuchársku knihu Nebíčko v papuľke od Jaroslava Žídeka:

Mijaita za recept




Mesiar50 za recept




Zuzananoskova za recept




Výhercom gratulujeme!



Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v pondelok 16. novembra 2015 v momente vyhlásenia súťaže a končí v stredu 9. decembra 2015 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O hlavnej výhre (večera s J. Žídekom) rozhodne porota, o dalších 3 výhrach (kuchárska kniha) sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk do 7 dní od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú použil pri registracii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2014 v znení neskorších predpisov uvádzame:
    a) identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)
    b) identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Vajnorská 1305/1, 831 04 Bratislava, IČO: 44753772
    c) účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže za účelom losovania a rozposielania výhier
    d) zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • pohlavie – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • vek, dátum narodenia – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • meno – pri neregistrovaných účastníkoch
    • e-mailová adresa
    e) doplňujúce informácie:
    • poučenie o dobrovoľnosti: Účastník súťaže/dotknutá osoba spolu s poskytnutím osobných údajov vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, svoje osobné údaje poskytol Usporiadateľovi dobrovoľne a kedykoľvek môže písomne požiadať o skončenie ich spracovávania a to bezplatne na adrese Usporiadateľa.
    • čas platnosti súhlasu: súhlas je poskytovaný na dobu do odvolania, alebo na dobu počas ktorej je účastníkom súťaže eventuálne Usporiadateľom zverejňovaná súťažná fotografia, recept, nápad (návod) alebo iný príspevok. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu.
    • tretie strany: Usporiadateľ neposkytuje v rámci prevádzkovania portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk osobné údaje účastníkov tretím stranám,
    • okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk,
    • forma zverejnenia: Usporiadateľ zverejní na webových stránkach portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk len údaje výhercov,
    • tretie krajiny: prenos zverejnených osobných údajov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X, a.s. a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a na účel zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X, a.s. Účastník súťaže berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke www.pravda.sk.

Diskusia k článku

kukulienka71
S receptami s kyslou kapustou sa roztrhlo vrece už začiatkom novembra, milá @redakcia , nedali by sa zaradiť aj tie do súťaže? chcelo by to len trocha flexibility, je nás viac, ktorí sme v poslednom období pridávali recepty s kyslou kapustou. :-)
jujoska
ja urcite doprajem, len mi je strasne smiesne to doprosovanie sa a skemranie. Ako v skolke :-D
bubaya
Jednoduché riešenie pre všetkých, čo recepty pridali pred touto súťažou: stačí recept trochu prefackať, zmeniť miesto 1 ČL napísať 2 KL, miesto 100g 10 dkg , pridať, alebo vynechať jednu fotku.....a je to.
bubaya
Aj tak je najlepší recept na kyslú kapustu v pohároch od @remcula. Pretože dobrá!!!!! kapusta je základom každého receptu.
katka78
Pointou takýchto súťaží je motivovať k pridávaniu receptov. Inými slovami: podnietiť k vytváraniu nového obsahu stránky. Zapojenie starších receptov (akokoľvek dobrých) je preto nezmyselné.
marcel83
Niekde som cital nieco v takomto zneni:

"Vazeny riaditel Tiposu. V aktualnom zrebovani som vyhrala prvu cenu 3.6 mil €. V prilohe prikladam fotokopiu tiketu, ktory obsahuje presne tie cisla, ktore boli vyzrebovane toto zrebovanie. Prosim o vyplatenie vyhry. Dakujem."

Co na tom, ze ten tiket bol z minuleho zrebovania....
kukulienka71
:-)), niektorí (väčšinou dopredu viem, kto bude na mňa reagovať, ale to ma neodradí od položenia otázky) v tom mojom komente zase vidíte len to, čo chcete. Som si vedomá, že moje fašíročky sa do užšieho výberu p. Žídeka nedostanú (mám aj sebareflexiu;-), okrem mňa sa tu pridalo tuším 7 receptov od začiatku novembra do vyhlásenia súťaže a to oveľa komplikovanejšie, prepracovanejšie, neokukanejšie. Sezóna kyslej kapusty je aktuálna teda skôr o pár dní. To len na vysvetlenie svojich pohnútok.
Posunúť termín začiatku súťaže by nebol problém, ak by sa brala do úvahy frekvencia pridávania receptov s kyslou kapustou.
@katka78 , pridať recept nezávisí len od vyhlásenia súťaže, ale aj od mnohých iných aspektov. Nezaregistrovala som, žeby ľudia besne pridávali recepty s kyslou kapustou, lebo sa vyhlásila súťaž;-) Kdežto podať tiket, @marcel83 , je podmienený len snahou získať peniaze - výhru. Takže tá paralela až taká trefná nie je.
@bubaya to chcela len odľahčiť, zdá sa mi, :-))))
marcel83
"Traja vyžrebovaní výhercovia získajú kuchársku knihu od Jaroslava Žídeka" - Sefkuchar v palaci - 14,16€

"Najzaujímavejší recept vyberie pán Žídek sám ako porotca a víťaza pozve na spoločnú večeru vo svojej reštaurácii Albrecht v Bratislave."

- Perlička - pečené prsia plnené kačacou pečeňou podávané s paštrnákovým pyré a ragú z čierneho koreňa, hríbov a hrášku s omáčkou z lievikovca - 22,50€ /pridana hodnota - Zidek pri stole/

"Víťaz dostane aj kuchársku knihu Nebíčko v papuľke." - 10,36€

A tebe slo o co? Ked nie o peniaze, tak si teda tie knihy kup a sprav si vylet do BA..... ;) Nie tu plakat, ze "preco ste moj recept spred mesiaca nezaradili do sutaze? Aj ja scem vyhrat!" ;)
kukulienka71
@marcel83 , dobre vedieť:-) ale si úplne mimo. Nie každému ide o peniaze, aj keď si to tu pekne vyčíslil. Výhry sú krásne a naozaj na úrovni. Ma naozaj nepoznáš:-) Mysli si čo chceš, ty vševedko:-DDD
jozka2
Kukuc,preco sa niekomu ides ospravedlnovat o co ti ide.Kazdemu kto prida recept ide o prestiz a dobry pocit,ze to bol on kto tu cenu vyhral a preco by si to napr.nemohla byt prave ty kto tu cenu vyhra.Mas dobre recepty,krasne spracovane a kazdy kto prezentuje na takejto urovni recepty si cenu zasluzi za tu namahu a cas a ze sa niekto posmieva z toho si nic nerob.
marcel83
@kukulienka71 Ved som sa ta v predchadzajucom prispevku pytal, ze o co tebe slo.... Preco si neodpovedala?
Nie som vsevedko, ale proste tak mi to tvoje plakanie pripadalo ;)
kukulienka71
Myslím, že som sa slušne spýtala, či by nešlo aj skoršie recepty zaradiť. Ak to niekomu pripadá smiešne, druhému ako plakanie, to už nie je moja starosť, to sú vaše pocity, ktoré sem dávate za nejakým účelom, tiež sa nepýtam, o čo ide vám:-)
kukulienka71
Marcelko, ja čítať viem. Ale ty asi nechápeš bod 2, kde je prvá veta podmienená druhou, t. j. termín súťaže platí, ak nebude zmenený a vyhlásený iný. Aj to je tam čierne na bielom;-)
marcel83
@kuku este raz si to precitaj a hlavne pomaly:

"Súťaž sa začína v pondelok 16. novembra 2015 v momente vyhlásenia súťaže

a

Končí v stredu 9. decembra 2015 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže."

@redakcia tak? ;)
kukulienka71
áno:-) ja to chápem tak, že ak redakcia zmení termín konania súťaže a oznámi to najneskôr 48 h pred skončením súťaže, tak neplatí vypísaný termín. Dá sa to chápať aj inak?:-)
kukulienka71
Marcel, prečo zvýrazňuješ len koniec? podľa znenia vety sa to vzťahuje aj na začiatok, keďže "termín" je presné časové vymedzenie (dátumovo tu určuje začiatok a koniec súťaže) Podľa tvojho by tam potom malo byť znenie: "...ak organizátor najneskôr 48 h pred skončením súťaže nezverejní na stránke Varecha sk. zmenu dátumu konca či zrušenie súťaže."
O nič nejde, len si tu vysvetľujeme pojmy, dúfam, že nikto sa nad tým nepohoršuje:-)
tomas
@kukulienka konzultovali sme to, ale žiaľ tie pravidlá sú také. Vraj nemôžeme meniť pravidlá počas bežiacej súťaže.
kukulienka71
:-) veľa starých receptov je tu výborných z kyslej kapusty, ja verím, že kto hľadá niečo originálne, nájde, aj keď do súťaže nebudú zaradené. Aj keď si človek myslí, že už všetko videl, ochutnal, vždy sa dá prekvapiť. Kvôli tomu sa vyhlasujú takéto súťaže. Pozriem si tvoje recepty, možno sa inšpirujem:-)
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Blahoželám Vám všetkým a som rada @Radox1 , že ti ten obed s Jardom Židekom vyšiel. Uži si to :-).
radox1
dakujem a tesim sa na stretnutie.zaroven blahozelam ostatnym.
mesiar50
Ďakujem pekne a srdečne blahoželám aj ostatným výhercom. :-)
klukodvody
Blahopřeji všem výhercům. Myslím, že jde spíš o dobrý pocit než o ceny. Ale to je jen můj názor.




 



TOPlist