Rôzne

Zaujímavý článok a nie len o jedle ;)

broni - fotkabroni, 7. februára 2013

 www.lecitel-janvas.cz/cz/p/mudr-petr-lukes-lekar/...


Sú tam informácie o ktorých už vieme, ale veľa nových vecí o ktorých som ešte nepočula.

Dúfam, že aj Vám sa bude tak dobre čítať ako mne, prajem Vám príjemnú zábavu.



PS: samozrejme nezabudnite diskutovať o tom či to je pravda alebo je to len výmysel.

PSs: jedna moja babka sa dožila 84 rokov a druhá bude mať tento rok 100 a tá celý život pila repíkový čaj, niečo na tom asi bude :)

@zareaguj


Diskusia k téme

micanela
nesuhlasim so vsetkym - ale clanok naozaj hodny zamyslenia
evanaaa
Zaujímavý článok, aj by som tomu čo tam je, verila, je to všetko logicky vysvetlené a podložené. pritpm taká Coca Cola alebo Pepsi je našimi zástancami zdravej výživy zaznávaná a Ameriku kritizujeme kvôli jej veľkej spotrebe. To, čo sa u nás odopiera a znevažuje , je práve dobré a naopak. Dalo by sa veľa o tom ( článku) diskutovať.
paploska
Tejto téme sa venujem už dlhšie a s mnohým súhlasím. Škoda, že zvyčajne sa o zdravie začneme zaujímať, až v hodine 12 . Samozrejme, každý má nárok na vlastný názor... ale ja určite ďakujem za stránku :-)
arasidka
broni , prečítala som jedným vrzom, ale je toho viac na dnes a na moje oči, ale oznamujem ti, že som to rozposlala pár priateľom e-mailom, lebo je to fakt "čtení né jenom pro ženy".
radost
@broni-dakujem-budem sa vracať ku čítaniu -temer-každý deň-bo som si dala medzi obľúbené...aj videjko na konci=kopec pekných myšlienok...želám pekný deň..u nás bude-snehu plno a vykúka slniečko...:-)))
anina6
Tiež som si prečítala tento článok, je tam ozaj mnoho zaujímavých vecí, nad ktorými sa treba zamyslieť.
vierutt
@broni , ďakujem za link na túto stránku. Niečo od Dr.Lukeša som dostala mailom, vraciam sa k tomu často, teraz som si klikla na link, prečítala, odporúčam na stránke zotrvať (alebo vrátiť) a poprečitovať si aj odkazy vľavo. Celkom mi to pohladilo moje ego, pretože akurát absolvujem protiparazitálnu kúru na báze bylín od "Jukl" - dúfam, že neporušujem pravidlá Varechy. Tiež poznám prístroje, ktoré "odhalia" parazity, plesne, bacily a prístroje, ktoré ich hubia, o ktorých hovorí Dr.Lukeš.
afataga
zaujimave, ale nie so vsetkym suhlasim, dorazil ma s tou colou ale zas ma potesil, ze sol je zdrava :-)
evanaaa
A nielen soľ, ale aj cukor, ktorý tu hneď na začiatku nazýva štartérom pre srdce a iné orgány....samozrejme, že všetko je potrebné, len treba odhadnúť mieru a nepreháňať s ničím.
hubata
Zrejme ako pri všetkom, aj tu platí zlatá stredná cesta .....
ericka
Veľmi poučný, zaujímavý, článok.Akurát dnes som kúpila po mnohých rokoch slaninu na topenie,pretože všade v poslednej dobe preferujú masť a tento článok dnes ma utvrdil v tom,že je asi naozaj zdravšia,ako oleje,ktoré sme roky pokladali za najzdravšie.Len škoda,že toľko rokov bola zatratená.Takže idem pozrieť nejaký dobrý receptík a zajtra si ju pripravím aj so škvarkami.Ďakujem za článok!
hannah22
tak ako ostatné tiež si myslím že tu platí zlatá stredná cesta, akurát ma dorazilo to tvrdenie o Coca Cole a Pepsi, na trávenie je dobrá, mám to vyskúšané ale ...., maslo a masť overené, no cukor neviem..... :))
ericka
@broni ešte raz ďakujem,akurát som si stiahla a pozrela ten film,ktorý
odporúča ten liečiteľ.Volá sa ,,Tajomstvo" a stojí za vzhliadnutie...