Rôzne
Vraj liek proti rakovine, ak vás to zaujíma, prečítajte si.
Diskusie
- Petitdejeuner: Cesto na zdobenie chleba 0 zatiaľ bez komentárov
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 154 najnovší komentár dnes 13:00
- Ivkatoth: Swiss krem 1 najnovší komentár 1. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 81 najnovší komentár 21. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 109 najnovší komentár 2. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 154 najnovší komentár dnes 13:00
- Ivocka5: Odšťavovač 47 najnovší komentár 23. mája 2024
- Vlasatka: Nesolené pistácie 12 najnovší komentár 22. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 81 najnovší komentár 21. mája 2024
- Marcy: pomoóóóc 18 najnovší komentár 18. mája 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 100 najnovší komentár dnes 13:00
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 1 najnovší komentár 21. mája 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Pečené kuracie rezníky so zemiakmi z jedného plechu VIDEO
- Krtkova torta na plechu VIDEO
- Vanilkové lístkové tyčinky s tvarohom VIDEO
- Šľahačková bublanina s rebarborou a jahodami VIDEO
- Domáca Sacherova torta VIDEO
- Ako si doma čistíte varešky? Doprajte im dlhý kúpeľ a budú ako nové VIDEO
- Vedeli ste, že nálev z kyslých uhoriek môžete opakovane použiť? Pozrite sa na čo VIDEO
- Víkendové pečenie: 10x linecký koláč. Skombinujte obľúbené cesto s orechmi, makom, tvarohom či ovocím
- Kreatívne a zdravo: Nechcete jesť ryžu, zemiaky či cestoviny? Toto je 5 surovín, z ktorých urobíte výborné nízkosacharidové prílohy k mäsu
- Máj, lásky čas: 10x tradičné svadobné koláčiky. Upečte si, svadba nie je podmienkou...
- Bublanina a spol.: 10 jednoduchých receptov na víkendový koláč so šťavnatými jahodami
- Taký malý sviatok: 6x viedenský rezeň, slávna špecialitka od susedov u vás doma
- 10x focaccia: K polievke, šalátu, aj na výlet. Upečte si taliansky chlebový posúch rôznych chutí
- Vtačí úlet: Moravský vrabec alebo španielsky vtáčik? Receptový súboj dvoch zbožňovaných jedál
The soursop is adapted to areas of high humidity and relatively warm winters; temperatures below 5 °C (41 °F) will cause damage to leaves and small branches, and temperatures below 3 °C (37 °F) can be fatal. The fruit becomes dry and is no longer good for concentrate.
Annona muricata var.subonica
Other common names include: guanábana (Spanish), graviola (Brazilian Portuguese, pronounced: [gɾɐviˈɔlɐ]), anona (European Portuguese), corossol (French),කටු අනෝදා (Sinhalese), sorsaka (Papiamento), adunu (Acholi), Brazilian pawpaw, guyabano, guanavana, toge-banreisi, durian benggala, nangka blanda, sirsak, zuurzak and nangka londa.[1] In Malayalam, it is called mullaatha, literally thorny custard apple.
Mne to nechutilo. Ale tiez su velmi zdrave.