Rôzne

Radost

viedra - bez fotkyviedra, 15. marca 2011

dnes som pridala recept na varecha priznam sa že s obavou ale teraz mi je velmi dobre na
duši lebo už mi recept pochválili ja to tvrdim stale toto je najlepšia stranka aku som na
interčnete našla pišem to už xkrat velka vdaka vštkym varechakom

@zareaguj


Diskusia k téme

milan2
Gratulujem k prvému receptu a súhlasím s Tebou, že Varecha je najlepšia stránka na internete (teda jedna z najlepších). Ak Ti môžem poradiť, snaž sa ku každému svojmu receptu pridať aj fotku, najlepšie ak odfotíš Tvoj vlastný výtvor. Veľa návštevníkov kliká v prvom rade na recepty s fotkami (priznám sa, aj ja).
evusik
@viedra aj keď som tvoje pagáčiky nekomentovala, uložila som si ich do svojej KK pretože sa mi páčia..... vitaj na Vareche :-)
viedra
dakujeem s celeho srdca ja som tu sice dlhšie a mam už vela receptov v kk ale budem sa snažit prispievat aj ja niečo
julica
@viedra , blahoželám k tejto radosti, ja to tiež zbožňujem, pri každom komente vykrikujem ako malá :)
frezia68
Je milé dostávať komentáre,tak vítaj a vytešuj sa :-)))
palokuchki
@viedra , vitaj na Vareche a pridavaj recepty. Priznam sa, aj ja klikam najprv na tie s fotkou. Aj ten tvoj prvy recept som tak obisla a je to skoda, lebo vyzera dobre. Komentare vzdy potesia, viem ako sa citis.
michsamant
ahoj viedra, tvoj recept je pekny, nemala si sa preco obavat :) tesim sa na dalsie
kuchticka
@viedra , vitaj u nas a nech sa tu stale citis dobre. Tvoj recept som este necitala, lebo sa niekedy k receptom ani nedostanem, ale snad to dohonim a najdem si ho. Ak ide o jeddlo bez masa tak to urcite bude recept pre mna a z masom pre manzela.
ancicka
Pripájam sa varechačom,ktorí ťa privítaľi na Vareche a tiež súhlasím s @milan2 ,aby si sa snažila k svojmu rcp.pridať fotku.Ja som tiež iba niekoľko mesiacov a hned som pochopila ,že je to dobré,pretože sama som najprv prezrela tie rcp, pri ktorých bola fotka.Nevedela som pridavať fotky ,ale syn má to naučil aj s ťahákom.Uvidíš ,že budeš mať večšiu radosť .Ešte raz vitaj!
kata50
Srdečne ťa vítam medzi prispievateľmi receptov. Aj ja som iba nedávno "maturovala " s fotografiou a podarilo sa. Určite to zvládneš. Držím palce a teším sa na tvoje nové recepty.
babidka
vitaj medzi nami :-) Viem pochopit tvoju radost , kazdeho zaujem potesi ...je to akasi nasa odmena ....
vladkaku
... aj ja mám len jeden recept - tiež bez foto, ...človek má obavy, že mu to nepôjde vložiť,že čo keď zlyhá... s varechou sa cíti bezpečnejšie ako pri vkladaní obrázkov ... a to upravujem foto, dávam na web, som zdatná, ale tu mi to akosi nejde, minule som aj urobila foto, že pošlem super kelovú polievku, potom som to vymazala, nebolo času, tak ak sa Ti podarí - budeš trochu ďalej potešíš nielen seba,ale i nás, recept sa mi páči a v sobotu ho určite vyskúšam ;)
janger
@viedra , vitam ta medzi nami :-)! A aj ja sa vzdy tak strasne tesim, ak mi niekto moj recept pochvali :-))).
viedra
dakujem dakujem no nehovorim že tu na Vareche su len suuper ľudia?
stefanm
ahoj @viedra posielam ti môj recept na cesto robené v domácej pekárni na buchty . (pridávam ho k tvojmu receptu lebo sa neviem ináč s tebou spojiť ! )
Úplne jednoducho dám do nádoby pekárne 400-500ml mlieka , 2PL cukru , 1ČL soli , 1vajíčko , 800g polohrubej múky a 1/2 balíčka sušené droždie . Zapnem program "príprava cesta" a približne o hodinu a pol je cesto hotové . pozdravujem ťa . prepáč , že až teraz ti to posielam ale tvoju prosbu som našiel len teraz náhodou pri hľadaní iného receptu .
viedra
@stefanm dakujem tešim sa mam DP už davno a neako sa neviem odvažit velka vdaka skusim