O Varecha.sk

Pusta

marlenka - fotkamarlenka, 16. júla 2015

Milá Pusta,maš perfektné recepty,dnes som robila tu Tvoju cuketovu tortu.Dokonale sa Ti dari manipulovať s varechačmi,pred časom si tušim bola x-ročná žena z BA,teraz si 9.r.dievča,ale Tvoj rukopis je nezameniteľný a poznam Ta podla obrazku.Niekolkokrat,resp.stale sa Ti podari poriadne rozvíriť diskusiu.Bavi ma to,som stalou navštevničkou varechy.A ešte jedna pochvala-všetky tvoje recepty su bez jedinej gramatickej
a pravopisnej chyby.Klobuk dole v dnesnej dobe.

@zareaguj


Diskusia k téme

denyany
U nás sa niektoré recepty od @pusta stali stálicami, milujú ich deti i manžel, občas nimi machrujem pred návštevami a posúvam ďalej. Je tu viac varecháčok, ktorým bezvýhradne dôverujem, teda ich receptom, že sú spoľahlivo odskúšané a overné, @pusta patrí k nim. Tie niekedy priam nekonečné komentáre...tak to je už o inom ako o kuchárskom umení.
bembo
ja mám tiež uložené množstvo receptov od @pusta.nie všetky som vyskúšal,ale tie čo som vyskúšal boli výborné.komentáre tie záporné ma nezaujímajú.dôležité pre mňa je,či mi to jedlo podľa jej receptu chutilo,zatiaľ vždy,a to tak,že veľmi.