Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s. © 2009 - 2024.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Vyrobené na Slovensku
Mäso-hovädzie,bravčové,baranie,kuracie sa robilo zvlášť a pridávalo dodatočne.Preto je borščov toľko druhou snáď ako do roka dní.To mi hovorili priatelia z rôznych končín od Moskvy cez Sibír a Ukrajinu,každý bol iný,ale všetky výborné.Myslím,že aj ten môj už upravený hríbový v mojich receptoch je tiež vynikajúci.
Sjuz a pridať nejaký recept na pirožky,ktoré vlastne k boršču patria -nebude ?Ja by som nejaké možno našla,ale už som ich dávno nerobila.
Nebola si to náhodou ty, milina:)? Alebo je nebodaj "koložvárska sezóna".... ? :)