Rôzne

Fotky varecháčov ku komentárom

dorisa - fotkadorisa, 18. marca 2011

Asi dva dni nemám fotky varechačov pri komentároch pri jednotlivých receptoch. Je to tak aj u vás? Velmi mi to tam chýba. Su tam len obrysy hlav,alebo otazniky.

@zareaguj


Diskusia k téme

tonicka53
aj mne chýbajú tie fotky pri komentároch, mohla by to redakcia vrátiť tak, ako bolo doteraz. Myslím, že toto vylepšenie nevyšlo. Na druhej strane sa i páči novinka vpravo Recept pridal, že tam hneď vidíš, kto.
dorisa
To sa mi velmi páči, ked je napravo receptu autor. Inak , ja by som uvítala,keby každý mal nejakú tu fotečku tam, najlepšie seba. Idem preč, na nákupy a na hamburger do Zvolena, máme vylet s dcerou v tomto upršanom počasí, tak, dúfam, že už vás budem vidiet,ked prídem a budem komentáre písať.Pekný deň všetkým.
elisticka
no tie fotecky naozaj chybaju aj mne myslela som ze len mne blbne net...
palokuchki
Ani ja som nemala fotky pri komentaroch, ale som si myslela, ze to zase moj internet nerobi poriadne. @dorisa , zelam ti prijemne straveny cas s dcerou.
kata50
Ešte stále nenabiehajú fotky. Dúfajme, že budú.
tomas
Dobrý, prerábali sme vypisovanie receptov do novšej verzie (ono graficky zmeny veľmi nevidíte, teda pár grafických úprav v pravom stĺpci, podstatné boli technické zmeny, aby sa menej zaťažoval server a celá varecha šla optimálnejšie (z hľadiska technických nárokov na server) a pri tej príležitosti sa celá stránka receptu nahradila novou verziou a bola malá chybička v komentároch a za istých okolností to blblo niektorým ľuďom, ale už by to malo byť v poriadku...)
pacik
Už to v poriadku je, aspoň u mňa :-)
vierik
Ja som dnes ráno tiež nemala,ale už sú ...
dorisa
Tak, som doma, hamburger bol mňam, nové svetríky su doma, nové formičky na bábovčičky tiež. A varecha je v poriadku, tak idem pomrkať, čo ste nové popridávali. Ďakujem všetkým,aj redakcii.
evanaaa
Vedela som, že to bude len nejaký technický problém, tak som sa neozvala, len ak by to trvalo viac dní.
Práve pozerám napravo a vidím, že na budúci piatok bude v PRAVDE Rakúska kuchyňa - recepty, tak si kúpim.
danculka
Vidíš tu mi fotka ide a pri receptoch nie,neviem,kde je chyba...
aroooo
ani ja som nemala,teraz je to už OK,myslela som, že som zas niečo zbabrala alebo si nevšimla,dík
arasidka
Danculka, pekné vajčulky, idem skúsiť aj ja urobiť nejaké dieročky. A v avatare máš na ukážku zase jedno z mojích maľovaných kraslíc.
remcula
Ani já jsem neměla fotky. Už je mám a zase se vyskytl jiný problém..Když zkopíruji jméno autora a chci přidat nějaký komentář, jeho přezdívka se mi objeví asi takto.. @dorisadorisa.. takže dvojmo. No, opravit to můžu, ale proč to tak dělá?