Nájde sa recept aj na nejaký číri dressing... Najskor som jedávala bylinkový, ale ako na to?
Žiaden podobný som tu nenašla...
Nájde sa recept aj na nejaký číri dressing... Najskor som jedávala bylinkový, ale ako na to?
Žiaden podobný som tu nenašla...
ja používam taký spôsob, že šťavu z citróna miešam s olivovým olejom až do krémovej konzistencie - a potom pridávam podľa chuti a potreby bylinky, cesnak, soľ, alebo horčicu, uvarené žĺtka, ktoré tiež rozmiešam v emulzii...
1 lyzicka soli. (pre viacej chuti (ostrost) mozes pridat aj susenu horciu asi tak 1/4 lyzicky).
Vsetko pretrasies v zavaracom pohari a takto vydrzi 2 tyzdne. Ked sa do do chladnicky tak velmi zhustne...
Moze sa poliat aj na salat, ktory ma na sebe kvapk vody, cize nemusi byt osuseny kompletne.