O Varecha.sk

50 vylepšení varechy

pacinka - bez fotkypacinka, 4. decembra 2014

Blíži sa koniec roku a ja mám na všetkých otázku.
Postrehli ste dakto tých 50 vylepšení varechy sľúbených do konca roka. Ja nie. Ak sa udiali a nevšimla som si, budem rada ak mi ich dakto pripomenie. Ďakujem všetkým za info.

Vychádzam z toho, čo oznámila @redakcia :

50 vylepšení do konca roka

Pri príležitosti tohto výročia chystáme 50 vylepšení a noviniek, ktoré budú pribúdať postupne, mnohé z nich sú na základe požiadaviek používateľov. Budú postupne pribúdať počas jesene až do konca roka.
Článok:  varecha.pravda.sk/zazitky/varecha-sk-ma-5-rokov-a-47-mili...

@zareaguj


Diskusia k téme

melounek1
Ja som si nevsimol nic. Ale je pravda, ze som tu len obcas. Mozno mi tiez daco uniklo. Uvital by som tlacitko na ignoraciu dvoch ludi na tejto stranke.
smejkad
opravili komenty pod napadmi, mne ich neukazovalo, teraz ich vidim
rozdelili recepty na sladke a ostatne
ine mi nejde na rozum :-(
asi budu do konca roka trosku fofrovat :-)))
evanaaa
No, veľa z tých 50 vylepšení nespravili, majú čo doháňať na ďalší rok, hlavne by sa mali zamerať na tie najviac žiadané a spomínané, nebolo ich málo a mnohé prosby sa síce opakovali pri určitých príležitostiach, ale stále bez odozvy, alebo, nanajvýš sľub - podívame sa na to.....takže, redakcia, čakáme, čo nového pribudne. Ale týmto zasa nechcem znevažovať ich prácu, lebo na druhej strane, keď sa to zhrnie, zasa pre nás predsa len niečo za tie roky existencie Varechy spravili, rôzne vylepšenia a pod.
marcel83
@smejkad možno treba k tým dvom, čo spomínaš vyššie, prirátať aj 30x optimalizáciu kódu stránky a 20x optimalizáciu databázy mySQL. Hneď máme aj "prácu nadčas" :P

/nie všetok job je viditelný pre usera.../