
Cesto na pizzu
Tento recept mám z hotela, v ktorom som pracovala. Cesto je strašne dobré. Odkedy...

Cesnakový dresing ako z reštaurácie
Určite ste si mnohokrát dopriali k jedlu v reštaurácii cesnakový dresing...

Rybací perkelt s kolienkami
Taká tá naša klasika s talianskym a maďarským dedičstvom, hotová za čas, kým sa uvaria...

Hustá rybacia polievka s opečeným jeseterom
Rybacia polievka pripravená Martinom Repaským, viceprezidentom organizácie Kuchári bez hraníc.

Žltý hrach s jačmeňom a hubami shiitake
Zohrejeme olej v hrnci na miernom ohni a opražíme nakrájanú cibuľu s paprikou.

Omáčka z bystrických sliviek
...to až v dnešných časoch, ale na jazyku mi ostala chuť omáčky lady Ann, ešte z 50. rokov, ktorú nám varila z bielych sliviek, pravdepodobne druhu „Tipala“....