
V rúre vyprážané kuracie stehná a zemiaky
Vyprážané mäso je neodmysliteľnou súčasťou v mnohých domácnostiach. Takýmto spôsobom ho budete mať nielen menej mastné, ale dokonca neprídete ani o jeho klasickú skvelú chuť....

Pečené donuty bez droždia a bez kysnutia
V miske som najskôr zmiešala všetky suché suroviny: múku, kryštálový cukor, vanilkový cukor, prášok...

Slivkový tart s orechovou posýpkou
Najprv pripravíme cesto, ktoré potrebuje odstáť v chladničke zhruba 2 hodiny. Maslo nakrájame na kocky,...

Raňajkový koláčik z jedného jablka
Základom tohto koláča je veľké nastrúhané jablko, ktoré mu dodá vláčnosť a chuť. Čím túto chuť doplníte, je na vás....

Waldorfský šalát light
Orieškovo-ovocný šalát, pochádzajúci zo srdca New York City, s vyše storočnou tradíciou, v odľahčenej...