Streda30. decembra 2020

prazdny1

Slovenská huspenina

Bravčové mäso

Pozrite si, ako pripravujú huspeninu Jozef Mak a šéfkuchárka Ivana Havelová.

prazdny2

Šalát zo surimi tyčiniek a papriky tricolore

Šaláty

Chutný šalátik zo surimi tyčiniek alebo z krabích tyčiniek.

prazdny3

Kuracie prsia s paradajkovou omáčkou

Kuracie mäso

Nový rok by sa nemal začať ničím, čo má perie, preto odchádzajúci starý, ukončím...

prazdny4

Kačacie prsia na pomarančoch a šalvii, roláda z lokše a dusenej červenej kapusty

Hlavné jedlá

Červenú kapustu nakrájame na tenké rezance. Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno. Na masti ju orestujeme dosklovita,...

prazdny5

Croquembouche so žĺtkovým krémom a slaným karamelom

Dezerty

Cesto: Do hrnca dáme vodu, olej a soľ a privedieme do varu. Pridáme múku a...