Piatok30. októbra 2020

prazdny1

Trhaný hovädzí bok v domácom chlebe z čierneho piva

Hovädzie mäso

Z múky, droždia, soli a piva vymiesime cesto, ktoré necháme nakysnúť do dvojnásobného objemu....

prazdny2

Lievance zo zvyškov ryže

Bezmäsité jedlá

Ryža je u nás veľmi obľúbená príloha. Ťažko však odhadnúť, koľko navariť, aby sme...

prazdny3

Pečená pražma s maslovou tekvicou

Hlavné jedlá

Pri výnimočnej večeri môžeme toto jedlo dozdobiť kaviárom a pečenou šalotkou, ktorá vyváži sladkú chuť tekvice.

prazdny4

Bravčová minútka s chipotle omáčkou a pečenými zemiakmi

Bravčové mäso

S veľkou pozornosťou čítam rcp každého jeho spracovateľa. Zvlášť tých, ktorí prispievali od štartu našej...

prazdny5

Otvorená raviola s lesnými hubami a so sušenými paradajkami

Cestoviny

Ak nemáte čas na dlhé varenie, ale chuť na ravioly tu je, túto rýchlu verziu...

prazdny6

Piškótové cesto - s olejom alebo bez

Torty

Musela som vyskúšať, aký rozdiel je v piškóte s olejom alebo bez. Jednoznačne preferujem piškótu...