
Paradajková polievka na taliansky spôsob
Nie je uvarená tak bleskurýchlo ako z paradajkového pretlaku, ale kto nemá rád nasladlú chuť tejto...

Bezlepkové české buchty plnené slivkovým lekvárom
Zo 100 ml vlažného mlieka, 25 g cukru a droždia pripravíme kvások, ktorý necháme v...

Furmanské bravčové líčka
Je s tým trochu viac práce, ale výsledok stojí za to. Je to gurmánska lahôdka....

Príloha do polievok – sedlina Naďky z Moravy
Vždy rád navštevujem Moravu. V spomienkach, ale hlavne fyzicky. Žije tam „kopec“ mojich sesterníc...

Červená šošovica s quinoou
Tento obed máte uvarený za pol hodinku, ak práve nemáte quinou, môžete ju nahradiť ryžou alebo zemiakovou kašou....

Šampiňóny v cestovinách orzo
Variant so slovenskou ryžou (talianske orzo), je chutný a ja som ho ešte zvýraznil naším...