Piatok31. januára 2020

prazdny1

Börek plnený cibuľou

Bezmäsité jedlá

Konečne som sa odhodlala vyskúšať spraviť börek. Jeden som skúsila naplniť nielen cibuľou, ale pridala...

prazdny2

Tvarohové fánky

Dezerty

Neodmysliteľnou súčasťou fašiangového obdobia je aj voňavá a chrumkavá sladká pochúťka, fánky. Ak ste ich...

prazdny3

Bezlepkové šišky

Koláče

Fašiangy, Turíce, bez šišiek by to nešlo. Bezlepkové šišky, ktoré sme pre vás dnes napiekli my, sú jemné, chutné a majú mäkkú nadýchanú striedku....

prazdny4

Bezlepkové Marlenka guľky

Dezerty

Podrvíme medové pláty a 30 g odoberieme na záverečné obaľovanie.

prazdny5

Dulové želé v mliečnej čokoláde

Dezerty

Duly zabalíme do alobalu a pečieme pri 150 °C asi hodinu domäkka.