Škola varenia

prazdny 01:40

Talianske krémové rizoto

Škola varenia

Je krémové a veľmi lahodné aj vďaka špeciálnemu druhu ryže, ktorá má veľa škrobu....

prazdny 01:03

Domáce cesto na cestoviny

Škola varenia

Či už rezance do polievky, široké rezance či fliačky – na domáce cestoviny nedáme dopustiť...

prazdny 01:18

Výborné pečeňové knedličky do polievky

Škola varenia

Skvelý tip na úžasnú závarku do polievky. Pečeňové knedličky sú ako stvorené do nedeľného vývaru.

prazdny 01:27

Domáca kysnutá knedľa

Škola varenia

K lahodnej omáčke a dusenému, či pečenému mäsku sa nám hodí najviac knedľa. A samozrejme,...

prazdny 01:03

Základné cesto na palacinky

Škola varenia

Pripraviť cesto na palacinky nie je nič zložité. Dôležitý je správny pomer surovín, aby sa...

prazdny 01:04

Základná bešamelová omáčka

Škola varenia

Naučte sa s nami pripraviť základnú bešamelovú omáčku, ktorú využijete do množstva skvelých receptov....