Dusená zelenina
Dusená zelenina

Zelenina s vajíčkom

2010 - bez fotky2010, 7. júna 2017
Zelenina s vajíčkom
Foto: 2010

Po svete je vela receptov, co vyzeraju skoro ako leco, ci uz je to turecke menemen alebo tuniska shakshouka, ale aj spanielske pisto manchego, Zobraziť celý popisPo svete je vela receptov, co vyzeraju skoro ako leco, ci uz je to turecke menemen alebo tuniska shakshouka, ale aj spanielske pisto manchego, alebo mexicke huevos rancheros a aj francuzske ratatouille atd...

10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Testoval som novu panvicu, aj ked pisu ze funguje uplne bez oleja. tak som pridal trochu. aby zelenina mala vyraznejsiu chut. Nakrajal som vsetku zeleninu a na etapy pridaval na panvicu a sem tam premiesal. Nakoniec som urobil na panvici miesta pre vajicka, nechal trochu na sporaku a potom dal na par minut pod gril a stedro dokoncil s petrzlenovou vnatou.

    Zelenina s vajíčkom  - obrázok 1

Diskusia k receptu

petrkluc
@guruvsechrestauraci : Tohle je tedy recept, no prostě jako z nádražního bufetu. Neumíš to naservírovat, nemuíš to nafotit (i mobilem se to dá cvaknout tak, aby to nebylo mázlé), množství surovin ani počet porcí pro jistotu neuvádíš - nejspíš neumíš do tolika ani napočítat.
staflik
Tejto skúšky panvice si nás mohol ušetriť, nemá čo ponúknuť.
zolik
Vyborne a podla sezonnej zeleniny variabilne jedlo na horuce letne vecere na terase. K tomu lahky listovy salat a dobre vychladene Prosecco.
Yes, I like it!
2010
Vsetkym dakujem za pozastavenie, aj tym co sa nezmozu na nic len na trolovanie ako nas mily @Petrguru , ked si pretries okuliare zbadas ze som skusal fotil horuce jedlo a moj mobil foti aj v RAW, ale tym ze sa musi znizit drasticky rezolucia prenosom na web ostalo to len zahmlene na jednej strane a efekt sa stratil. Za pokus to stalo a treba ist na to nabuduce cez Photoshop. @Staflik naschval som pouzil len take obycajne meno a nie Shakshouka. Ked si napriklad prelozil leco do obycajnej reci tiez ti vyjde nic moc taka zeleninova prazenica.
popoluska340
Dnes som mala obed podla tejto inspiracie,a pochutila som si na nom,posielam bodiky.Pouzila som korenie Ratatouille,ktore som dostala ako darcek,a vyborne.Budem robievat pocas leta dost casto,je to moc chutne.


lenuckaaa
@Popoluska340 (3.7.2017 14:24)

Napísala si, že posielaš bodíky. Hmmm, a aké bodíky a kde si ich poslala? Ak myslíš bodíky hviezdičky, tak klameš, pretože táto funkcia je na Vareche zrušená. Takíto užívatelia napísali že posielajú 5 hviezdičiek ale v skutočnosti hodnotili inak ako napísali a recept bol " znehodnotený " malým počtom hviezdičiek. To napokon dlhodobo kritizovali užívatelia a preto Redakcia hodnotenie hviezdičkami zrušila.
ivan14
Já nevím, co se tady kdo rozčiluje. Recept nemá chybu, v sezóně projdu zahrádku, utrhnu co se mi líbí, vyhrábnu zpod slepic 1-2 vejce. Na pánvi okořením tím, na co mám chuť - provensálské bylinky nebo adžika nebo čubrica nebo prostě to, co mě napadne. A je to - lehké, chutné, rychlé. Kromě dobré chuti vám přeji také dobrou náladu - to je snad ještě důležitější. :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia