Zapekaná cuketa

Zapekaná cuketa
Foto: babkamt
babkamtBabkamt, recept pridal: 25. júna 2011 17:02Ďalšie jeho recepty

Suroviny

15
minút
príprava
25 - 30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

Cukinu nastrúham,šunku nakrájam na drobno,cesnak roztlačím.Múku zmiešam s kypriacim práškom,syr nastrúham.Všetko spolu premiešam,pridám soľ,korenie,olej,cesnak,oregano,vajíčka,vegatu.
Zapekaná cuketa - obrázok 1

Malý plech vymastím,vysypem strúhankou.Do takto pripraveného plechu nalejem ochutenú masu.Dám piecť na 180 stupňov 25- 30 minút. Podávam so zemiakmi a šalátom.
Zapekaná cuketa - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

13 komentárov k receptu
  • frezia68, 25. júna 2011 o 21:33
    Niekedy iste vyskúšam :-)


  • sylvinka, 26. júna 2011 o 08:28
    Toto robievam,a je to veľmi chutné.


  • 3sandra3, 26. júna 2011 o 09:16
    uhm...toto si ukladám do kk,,, mám rada cukinu


  • anna22, 26. júna 2011 o 12:19
    je to vyborne,robievam to,len cuketu krajam na male kococky


  • babkamt, 26. júna 2011 o 12:24
    Občas treba odľahčiť našu stravu,nemusíme stále konzumovať mäso,hlavne ak je dostatok zeleniny v záhrade.


  • diabambulka, 26. júna 2011 o 17:23
    tak toto je super, ďakujem za recept :-)))


  • babkamt, 26. júna 2011 o 18:01
    Som rada,že som vám trafila do nôty.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 6 komentárov)
  • olinka12, 26. júna 2011 o 20:41
    Úroda cukiet je tento rok veľká vyskúšam aj takto ukladám do KK


  • olinka12, 28. júna 2011 o 13:31
    Babkamt musím ťa osloviť lebo som si dnes spravila tvoju verziu cukety môžem povedať, že je to výborný recept veľmi chutný. Ja som si k tomu nespravila nič chodím do pekáčika a vyjedám. Ešte raz super :-) :-)


  • babkamt, 3. júla 2011 o 09:25
    Olinka12,som rada,že ti chutilo.


  • pacik, 8. augusta 2011 o 09:47
    Vyskúšané, mali sme fajnový obed. Veľmi dobré aj studené. Šunku som mala zaúdenú, niekedy vyskúšam s uvareným údeným mäskom. Super recept :-)


  • mia2404, 17. júla 2012 o 15:27
    Výborný recept , len dvojitú dávku treba lebo zmizne raz dva z plechu .-)))


  • babkamt, 17. júla 2012 o 19:53
    @ mia2404 ej , ale máte dobrý apetít , keď robíš z dvojitej dávky.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist