Zapekaná cuketa

Zapekaná cuketa
Foto: babkamt
babkamtBabkamt, recept pridal: 25. júna 2011 17:02Ďalšie jeho recepty

Suroviny

15
minút
príprava
25 - 30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Cukinu nastrúham,šunku nakrájam na drobno,cesnak roztlačím.Múku zmiešam s kypriacim práškom,syr nastrúham.Všetko spolu premiešam,pridám soľ,korenie,olej,cesnak,oregano,vajíčka,vegatu.
Zapekaná cuketa - obrázok 1

2

Malý plech vymastím,vysypem strúhankou.Do takto pripraveného plechu nalejem ochutenú masu.Dám piecť na 180 stupňov 25- 30 minút. Podávam so zemiakmi a šalátom.
Zapekaná cuketa - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 9 ľudí (4,1 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • frezia68, 25. júna 2011 o 21:33
    Niekedy iste vyskúšam :-)


  • sylvinka, 26. júna 2011 o 08:28
    Toto robievam,a je to veľmi chutné.


  • 3sandra3, 26. júna 2011 o 09:16
    uhm...toto si ukladám do kk,,, mám rada cukinu


  • anna22, 26. júna 2011 o 12:19
    je to vyborne,robievam to,len cuketu krajam na male kococky


  • babkamt, 26. júna 2011 o 12:24
    Občas treba odľahčiť našu stravu,nemusíme stále konzumovať mäso,hlavne ak je dostatok zeleniny v záhrade.


  • diabambulka, 26. júna 2011 o 17:23
    tak toto je super, ďakujem za recept :-)))


  • babkamt, 26. júna 2011 o 18:01
    Som rada,že som vám trafila do nôty.


  • olinka12, 26. júna 2011 o 20:41
    Úroda cukiet je tento rok veľká vyskúšam aj takto ukladám do KK


  • olinka12, 28. júna 2011 o 13:31
    Babkamt musím ťa osloviť lebo som si dnes spravila tvoju verziu cukety môžem povedať, že je to výborný recept veľmi chutný. Ja som si k tomu nespravila nič chodím do pekáčika a vyjedám. Ešte raz super :-) :-)


  • babkamt, 3. júla 2011 o 09:25
    Olinka12,som rada,že ti chutilo.


  • pacik, 8. augusta 2011 o 09:47
    Vyskúšané, mali sme fajnový obed. Veľmi dobré aj studené. Šunku som mala zaúdenú, niekedy vyskúšam s uvareným údeným mäskom. Super recept :-)


  • mia2404, 17. júla 2012 o 15:27
    Výborný recept , len dvojitú dávku treba lebo zmizne raz dva z plechu .-)))


  • babkamt, 17. júla 2012 o 19:53
    @ mia2404 ej , ale máte dobrý apetít , keď robíš z dvojitej dávky.


  • grandma, 26. júna 2014 o 09:09
    Výborný recept, už som si uložila do KK, mám cuketu v ľadničke, v sobotu urobím.


  • babkamt, 26. júna 2014 o 18:31
    @grandma ja som ju piekla v sobotu z prvej cukety z tohoročnej úrody. Som rada, že ťa recept upútal a uložila si si ho do kk. Dúfam, že ti bude chutiť tak ako nám.


  • katarina2411, 27. júna 2014 o 12:27
    načo k tomu zemiaky ? to ako keby ste jedli zemiaky alebo chlieb ku koláču...však tam je múka, úplne stačí šalát


  • trenton, 28. júna 2014 o 05:07
    Supr tip na sobotni obed, dekuji :)


  • babkamt, 28. júna 2014 o 07:00
    @katarina2411 ja som zemiaková. No určite k zapekanej cukete stačí aj dobrý zeleninový šalát.
    @trenton som rada, že som ťa inšpirovala na sobotný obed:-) Ozvi sa , či ti chutilo.


  • pusta, 28. júna 2014 o 07:03
    Milá@babkamt , no toto mi akosi ušlo...samé vynikajúce ingrediencie a skvelý úžasne chutný výsledok.
    krásny recept.
    5*


  • babkamt, 28. júna 2014 o 08:05
    @pusta sme na tom rovnako. Ja som práve objavila tvoj recept na Pečené bravčové pliecko s voňavou krustou :-) Chcem ho vyskúšať. Potom sa ti ozvem. Som rada, že sa ti môj recept páči:-)


  • minutka, 3. augusta 2014 o 17:23
    vyskúšané :) bol to ale obedík super papaníčko !!!


  • babkamt, 3. augusta 2014 o 17:28
    @minutka som rada, že si recept vyskúšala a chutil ti :-)


  • veroni186, 6. septembra 2014 o 13:05
    Je skvela, dakujem za recept, budem robit castejsie :)


  • babkamt, 8. septembra 2014 o 07:19
    @veronika186 je to vďačný recept. Som rada, že ti chutil a budeš ho robiť častejšie.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist