Na tento sposob som este sososvicu nevarila a pri objavení tejto kombinacie som ho vyskusala, a bola som prekvapená s chutovymi zlozkami surovin.
porcie
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Olivovy olej, na panvici zohrejeme, pridame na drobno nakrajanu cibulu, oprazime, karfiol, mrkvu a kari korenie spolu kratko podusime a pridame zeleninovy vyvar-bujon +voda 8dl, kratko povarime na miernom ohni, asi 10min.
- 2
Pridame cervenu sosovicu a varime do mäkka. Nezakryvame a podla hustoty dolejeme vodu. Do hotoveho pokrmu posekame petrzlenovu vnat.
- 3
Ja som k tomu urobila lososa podla receptu z varechy: stava z citrona, omacka sojova, med, olivovy olej spolu pomiesat a marinovat 20 min. losos 500 g.
- 4
Lososa dame na plech a vylozime papierom na pecenie, Pecieme v strednej casti rury na 220 °C 10-15 min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu