Šošovica na karí korení s lososom

ches - fotkaches, 29. mája 2016

Na tento sposob som este sososvicu nevarila a pri objavení tejto kombinacie som ho vyskusala, a bola som prekvapená s chutovymi zlozkami surovin.

4
porcie
20 minút
príprava
15 minút
na 220 °C

Suroviny

1 PL
1 ks
1 ks
500 g
200 g
2 PL
800 ml
150 g
 ľubovoľne
Na lososa:
500 g




Postup

  1. 1

    Olivovy olej, na panvici zohrejeme, pridame na drobno nakrajanu cibulu, oprazime, karfiol, mrkvu a kari korenie spolu kratko podusime a pridame zeleninovy vyvar-bujon +voda 8dl, kratko povarime na miernom ohni, asi 10min.

  2. 2

    Pridame cervenu sosovicu a varime do mäkka. Nezakryvame a podla hustoty dolejeme vodu. Do hotoveho pokrmu posekame petrzlenovu vnat.

  3. 3

    Ja som k tomu urobila lososa podla receptu z varechy: stava z citrona, omacka sojova, med, olivovy olej spolu pomiesat a marinovat 20 min. losos 500 g.

  4. 4

    Lososa dame na plech a vylozime papierom na pecenie, Pecieme v strednej casti rury na 220 °C 10-15 min.

Diskusia k receptu

ches
To neni spinavy tanier,len som to dala do rury .A prelozis to na tanier cisty.To je dekel na zapekanie,islo len o Foto,.@Afataga (30.5.2016 13:29)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia