Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)

Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)
Foto: eldina
eldinaEldina, recept pridal: 16. augusta 2013 8:35Ďalšie jeho recepty

alebo dizajn nie je dôležitý-len chuť!!..:)

Suroviny

15
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Potrebujeme:
Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)  - obrázok 1

tekvice ošúpať , pokrájať na plátky /a iné útvary, ktoré sa podaria- tak ako aj mne/..:) a obaľovať ich v hrubej múke
Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)  - obrázok 2

osmažiť na troche oleja /netreba dlho, len nech chytia "oká"/..oleja stačí ako na palacinky
Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)  - obrázok 3

zmiešať jogurt, kôpor, trochu olivového oleja a soľ, zmiešať s tekvicami.. " i to je to"..:)../kto chce-aj cesnak/
Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)  - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

5 komentárov k receptu
  • tiginko, 16. augusta 2013 o 10:30
    Jeden recept lepší ako druhý, ja tieto cuketo-tekvično-baklažánové jedlá milujem. Zatiaľ mám objednávky na iné dobroty, ale už sa pustím do tých tvojich receptov, než ma nimi prevalcuješ


  • mirop, 17. augusta 2013 o 07:51
    no ja by som dizajn az tak nezatracoval...


  • eldina, 17. augusta 2013 o 08:06
    @mirop ale ako vidíš, dizajn veľa urobil :))) ale chutný je veľmi


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 2 komentárov)
  • eldina, 17. augusta 2013 o 08:07
    @tiginko my dve by sme v pohode vedeli spolu celé leto lopúchovať, hm?.:)) aj ty , aj ja máme radi takéto nemäsá /ja som teda mäsožravec, ale niekedy je treba pauza/


  • danja301, 18. augusta 2013 o 07:13
    vidim eldinka,ze nezahalas...:) super receptik , tento napr. nepoznam ,my skor kolieska opecieme a robime systemom olej ,ocot,sol,cesnak a vnatka,ale toto nepoznam.....:) bola si "dole" po inspiraciu?:)



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Slovak Food Festival 2014
Od 22. do 25. mája 2014 najväčší food festival na Slovensku už po piaty raz na Bratislavskom hrade.

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist