Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)

Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)
Foto: eldina
eldinaEldina, recept pridal: 16. augusta 2013 8:35Ďalšie jeho recepty

alebo dizajn nie je dôležitý-len chuť!!..:)

Suroviny

15
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Potrebujeme:
Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)  - obrázok 1

2

tekvice ošúpať , pokrájať na plátky /a iné útvary, ktoré sa podaria- tak ako aj mne/..:) a obaľovať ich v hrubej múke
Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)  - obrázok 2

3

osmažiť na troche oleja /netreba dlho, len nech chytia "oká"/..oleja stačí ako na palacinky
Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)  - obrázok 3

4

zmiešať jogurt, kôpor, trochu olivového oleja a soľ, zmiešať s tekvicami.. " i to je to"..:)../kto chce-aj cesnak/
Šalát z opekanách tekvíc (fotorecept)  - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tiginko, 16. augusta 2013 o 10:30
    Jeden recept lepší ako druhý, ja tieto cuketo-tekvično-baklažánové jedlá milujem. Zatiaľ mám objednávky na iné dobroty, ale už sa pustím do tých tvojich receptov, než ma nimi prevalcuješ


  • mirop, 17. augusta 2013 o 07:51
    no ja by som dizajn az tak nezatracoval...


  • eldina, 17. augusta 2013 o 08:06
    @mirop ale ako vidíš, dizajn veľa urobil :))) ale chutný je veľmi


  • eldina, 17. augusta 2013 o 08:07
    @tiginko my dve by sme v pohode vedeli spolu celé leto lopúchovať, hm?.:)) aj ty , aj ja máme radi takéto nemäsá /ja som teda mäsožravec, ale niekedy je treba pauza/


  • danja301, 18. augusta 2013 o 07:13
    vidim eldinka,ze nezahalas...:) super receptik , tento napr. nepoznam ,my skor kolieska opecieme a robime systemom olej ,ocot,sol,cesnak a vnatka,ale toto nepoznam.....:) bola si "dole" po inspiraciu?:)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist