Šalát z červenej kapusty

Šalát z červenej kapusty
Foto: stelli
stelliStelli, recept pridal: 7. apríla 2010 19:36Ďalšie jeho recepty

tento šalát som jedla u priateľky v čechách a veľmi mi chutilo.

Suroviny

7
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

červenú kapustu a kukuricu necháme odkvapkať,potom pridáme strúhaný syr,tofu,cibuľu nakrájanú na malé kocky, dietnú salámu pokrájanú na pásyky.pridáme soľ a čierné korenie podla chuti.A dáme do chladničky na pár hodín.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hanina, 8. apríla 2010 o 07:37
    Súhlasím - je to veľmi chutný šalát.


  • jezibabka1, 8. apríla 2010 o 08:37
    @stelli šalátik mňam, robieva ho moja švagrina


  • zuzaniatko, 11. novembra 2010 o 21:26
    Podobný šalátik robievam aj ja len vynechám tofu a pridávam 1 kyslú smotanu. Chutí nám všetkým.


  • petula, 15. októbra 2014 o 21:54
    Robievala ho nasa suseda ked som bola este dieťa...dlho som sa snazila spomenut co vsetko tam pridavala :-( tvoj vyzera podobne,tak odskusam :-) dakujem


  • stelli, 16. októbra 2014 o 00:19
    dúfam že ti bude chutiť petula....



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist