Šalát z červenej kapusty

Šalát z červenej kapusty
Foto: stelli
stelliStelli, recept pridal: 7. apríla 2010 19:36Ďalšie jeho recepty

tento šalát som jedla u priateľky v čechách a veľmi mi chutilo.

Suroviny

7
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

červenú kapustu a kukuricu necháme odkvapkať,potom pridáme strúhaný syr,tofu,cibuľu nakrájanú na malé kocky, dietnú salámu pokrájanú na pásyky.pridáme soľ a čierné korenie podla chuti.A dáme do chladničky na pár hodín.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hanina, 8. apríla 2010 o 07:37
    Súhlasím - je to veľmi chutný šalát.


  • jezibabka1, 8. apríla 2010 o 08:37
    @stelli šalátik mňam, robieva ho moja švagrina


  • zuzaniatko, 11. novembra 2010 o 21:26
    Podobný šalátik robievam aj ja len vynechám tofu a pridávam 1 kyslú smotanu. Chutí nám všetkým.


  • petula, 15. októbra 2014 o 21:54
    Robievala ho nasa suseda ked som bola este dieťa...dlho som sa snazila spomenut co vsetko tam pridavala :-( tvoj vyzera podobne,tak odskusam :-) dakujem


  • stelli, 16. októbra 2014 o 00:19
    dúfam že ti bude chutiť petula....



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist