RAW Cheesecake fotorecept

tamik - fotkatamik, 6. septembra 2015
RAW Cheesecake (fotorecept)
Foto: tamik

Milujem raw dezerty. Tu je jeden čo som okopírovala z youtubu :)

10
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

Cesto:
2 hrnček
1/2 hrnček
Krém:
3 hrnček
1/2 hrnček
1/4 hrnček
1 kávová lyžička
3/4 hrnček
Poleva:
1 hrnček
5 ks
1/4 hrnček




Postup

  1. 1

    Na celý tento recept budeme potrebovať iba kuchynský mixér. Pripravíme si "cesto" a to z vlašských orechov a datlí. Všetko pekne zmixujeme kým nam vznikne taká lepivá hmota ako na obrázku. Túto hmotu pekne prstami popritláčame do formy.

    RAW Cheesecake (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Dalej si pripravíme citrónovú kešu plnku. Opäť dáme všetky suroviny do mixera a vymixujeme. A aj túto plnku pekne rozotrieme do našej formy. Asi takto.

    RAW Cheesecake (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Nakoniec vymixujeme suroviny potrebné na polevu. Hotový koláčik dáme do mrazáku na 3-4 hodinky. Pred podávaním ho vždy vyberieme na 15 minút z mrazáku von a podávame.

    RAW Cheesecake (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

mata3636
@buchtabuchta - a ty nevieš, že každý jeden koláč, ktorý má sušienkový základ a na tom niečo, je cheesecake? alebo každý jeden koláč, kde sú piškóty prekladané smotanou/nátierkovým maslom/tvarohom a posypané kakaom, je tiramisu? ej, buchta, buchta, máš ty ale medzery v kuchárskom umení :-)
nadia56
@Tamik , moze to byt velmi dobre, tvoj recept urcite ocenia aj ludia s problemom spracovania laktozy, dokupim, co nam doma chyba a vyskusam tvoj recept, pekny den ti zelam ☺

@Mata3636 , preco tak utocne na @buchtabuchta ? ved nie kazdy kolac co ma susienkovy zaklad je cheesecake a tiez - piškóty prekladané smotanou/nátierkovým maslom/tvarohom a posypané kakaom - ako pises, nie su tiramisu, a hlavne kde vidis v recepte susienkovy zaklad?
mata3636
&nadia56 - to bola ironia. To je totiz taky "folklor" nazyvat podobne recepty takto
buchtabuchta
@mata3636 , ach táááááák, no vidíš, aj na staré kolená sa človek učí. Tvarohový koláč bez tvarohu, tiramisu bez piškót a mascarpone, segedín bez kyslej kapusty, syr bez mlieka,,, a začalo to tak nevinne, kávou bez kofeínu.
evani
To je hrozne, tolka anarchia v nazve jedal, neviem ci existuju este vacsie problemy :D :) Krasny chcesscake, urcite skusim :)
voyager
Mam skusenosti, ze kesu namocim do vody cez noc, nech mi mixer nerozleti a potom sa z nich spravi lahodny jemny krem v tom mixeri ;)
diamontko
Dajú sa prosím kešu nahradiť mandľami? A na akú velku formu je tento recept?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia