Ovocná bublanina s posýpkou

Ovocná bublanina s posýpkou
Foto: mracik9
mracik9Mracik9, recept pridal: 14. apríla 2013 18:21Ďalšie jeho recepty

Keď som rozmýšľala čo dobré a rýchle ku kávičke na nedeľu,napadlo ma, že v mrazáku sú čučoriedky a černice.A čo zo sáčkom posýpky,ktorej som minule urobila veľa.Tak som to skombinovala a vyšiel s toho celkom dobrý koláč.

Suroviny

15
minút
príprava
25
minút
na 180až200 °C

Postup prípravy receptu

1

Do nádoby dáme celé vajíčka,šľaháme do hustej peny.Postupne pridáme cukor,mlieko s olejom a nakoniec múka zmiešaná s práškom do pečiva.Vylejeme na plech,ktorý nemusíme vymazávať a husto posypeme čučoriedkami a černicami.Nakoniec potrúsime posýpkou,ktorú si pripravíme zmiešaním masla,cukru a múky.Je to rýchly a dobrý koláč.
Ovocná bublanina s posýpkou - obrázok 1



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (3,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • izabella929, 14. apríla 2013 o 21:50
    mňamková bublaninka,.-))) iste aj veľmi chutná....


  • mracik9, 15. apríla 2013 o 07:06
    izabella929,máš pravdu chutí výborne :))


  • medovnicek, 15. apríla 2013 o 10:41
    pripomenula si mi, že som už dávno bublaninu nepiekla, čučoriedky s černicami u teba bola výborná kombinácia


  • mracik9, 15. apríla 2013 o 11:58
    medovnicek,je pravda že bublaninu pečieme hlavne keď je sezóna,ale mraznička to istí :))


  • bilancia, 15. apríla 2013 o 23:37
    mnam hned by som si dala s kakaom :)


  • zuzana78, 3. mája 2013 o 19:00
    super...spravim..



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist