Foto: 2010
Majova bryndza, nove zemiaky, baby spenat , jarny cesnak a moj oblubeny Eros Pista. Hladal som ale nenasiel, ale vsetkym tym ktori to robia od Zobraziť celý popisMajova bryndza, nove zemiaky, baby spenat , jarny cesnak a moj oblubeny Eros Pista. Hladal som ale nenasiel, ale vsetkym tym ktori to robia od nepamati sa ospravedlnujem ze nechtiac kopirujem ich recept a ked sa ozvu tak tento recept hned vymazem.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nove zemiaky ocistime, supky nechame, nakrajame na mesie kocky a dame predvarit do vody . Vyberieme a dame scedit - vysusit.
- 2
Na panvicu do trochy rozpaleneho oleja dame opekat predvarene mlade zemiaky ( opatrne aby nam ostali v celku).
- 3
V miske si rozotrieme - rozriedime majovu bryndzu so sladkou smotanou a ja som pridal lyzicu Eros Pistu a poriadne vymiesame.
- 4
Do mensieho kastrola si dame oprazit na drobno nakrajanu oravsku slaninu ked je skoro hotova pridame na platky nakrajany jarny cesnak a par minut doprazime.
- 5
Ked su zemiacku oprazene pridame podla chute baby spenat a minutu dve stir - fry. oprazime - poprehadzujeme len prehrejeme. Dame na tanier, zalejeme pikantnou ochutenou bryndzou a prizdobime oprazenou slaninkou s jarnym cesnakom. ( Ja som bryndzu prihrial ). S ochucovanim opatrne pista aj bryndza je slana.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
jednoduchý recept..bude nám chutiť..nové zemiačky ešte nie sú..zatiaľ nekupujem..máme dosť starých..
bez špenátu robievam..skúsim inováciu...časom..
len prosím ťa..nebuď stále taký ješitný..nedotklivý..
recepty pridávaš zaujímavé..ale..
maj dobré dni..