Maďarská inšpirácia
Autor receptu: 2010
Majova bryndza, nove zemiaky, baby spenat , jarny cesnak a moj oblubeny Eros Pista.
Hladal som ale nenasiel, ale vsetkym tym ktori to robia od nepamati sa ospravedlnujem ze nechtiac kopirujem ich recept a ked sa ozvu tak tento recept hned vymazem.
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Nove zemiaky ocistime, supky nechame, nakrajame na mesie kocky a dame predvarit do vody . Vyberieme a dame scedit - vysusit.
- Na panvicu do trochy rozpaleneho oleja dame opekat predvarene mlade zemiaky ( opatrne aby nam ostali v celku).
- V miske si rozotrieme - rozriedime majovu bryndzu so sladkou smotanou a ja som pridal lyzicu Eros Pistu a poriadne vymiesame.
- Do mensieho kastrola si dame oprazit na drobno nakrajanu oravsku slaninu ked je skoro hotova pridame na platky nakrajany jarny cesnak a par minut doprazime.
- Ked su zemiacku oprazene pridame podla chute baby spenat a minutu dve stir - fry. oprazime - poprehadzujeme len prehrejeme.
Dame na tanier, zalejeme pikantnou ochutenou bryndzou a prizdobime oprazenou slaninkou s jarnym cesnakom. ( Ja som bryndzu prihrial ).
S ochucovanim opatrne pista aj bryndza je slana.