Kapustový šalát s tatárskou

Hellmann´s
, 22. apríla 2010
Kapustový šalát s tatárskou
Foto: Hellmann´s
4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

1 ks
4 ks
1 balenie
4 PL
Dressing:
1 téglik
2-3 strúčiky
6-8 PL




Postup

  1. 1

    Kapustu nadrobno postrúhame na strúhadle, mrkvičky na tenké prúžky a pridáme kukuricu. Zmes dochutíme vegetou, pridáme šťavu z citróna a olivový olej.

  2. 2

    Do tatárskej omáčky Hellmann's pridáme pretlačený cesnak, nízkotučný jogurt a spolu premiešame. Šalát sa hodí ako príloha k zemiakom pečeným v rúre.

  3. 3

    Náš tip: Čerstvá kapusta je najlacnejším zdrojom vitamínu C, v 100 g ho obsahuje 40 mg.

Diskusia k receptu

sjuz
Takto podobne robievam šalát z červenej kapusty s majonézou ku grilovaným kuracím krídelkám... :)
chorvatka
Ako dlho nechate tu kapustu s citronom odstat aby to bolo stravitelné ?
akeber
Šalát urobil manžel podľa tohoto receptu, je vynikajúúúúci neviem sa ho s prepáčením dožrať :-D . Vďaka za recept, vložila som si ho aj na môj blog dúfam že nevadí.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia