Jahodovo-tvarohový koláč

Jahodovo-tvarohový koláč
Foto: ailuj82
ailuj82Ailuj82, recept pridal: 13. decembra 2010 14:11Ďalšie jeho recepty

Z mrazených jahôd.

Suroviny

20
minút
príprava
30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Cesto: vajcia vyšľaháme s cukrom, postupne pridáme olej, mlieko a preosiatu múku s práškom do pečiva. Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie. dáme do vyhriatej rúry a pečieme asi 15 min.

2

Na mierne upečené cesto poukladáme jahody a dáme dopiect ( asi 25 min.)

3

Medzitým si pripravíme plnku: z mlieka, cukru, vanilky a zlatého klasu uvaríme hustý puding. Do horúceho primiešame tvarohy a maslo.

4

Ešte na horúcu piškótu opatrne natrieme plnku a môžeme posypať čokoládou, grankom, farebnou ryžou, alebo ozdobiť šľahačkou. Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 13juli, 13. decembra 2010 o 16:58
    a ja že ako miniem jahody z mrazaku , takyto kolačik nema chybu mňam:-))


  • forneta, 18. januára 2011 o 18:03
    ja som blázon do serálu krok za krokom a tam bola jedna časť kde taká namyslená pipenka s rovnakou 6ročnou dcérou robili koláč na súťaž do školy.... boli tam maliny, tvaroh a navrchu čokoladova poleva.... rozmýšlala som ako to vlastne robila lebo to neukázali.... ale ked som uvidela tento recept tak ste ma uplne inšpirovali... dakujem... =)) ale samozrejme vyskúšam aj toto... =DD



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist