Huby plnené zeleninou

redakcia - fotkaredakcia, 31. augusta 2009
4
porcie
40 minút
príprava
10 minút
na 200 °C

Suroviny

12 ks
2 KL
1 ks
3 strúčiky
1 ks
1 ks
1/2 šálky
1/2 KL
3 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Rúru zohrejeme na 200 stupňov Celzia. V stredne veľkom hrnci s vriacou vodou blanšírujeme huby asi 2 minúty. Necháme ich odkvapkať na papierových utierkach. Vo veľkej panvici na stredne silnom ohni rozohrejeme olej. Vložíme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak a opekáme 5 minút. Pridáme nakrájanú mrkvu a papriku a pražíme ďalšie 4 minúty.

  2. 2

    Prilejeme vývar a pridáme oregano. Varíme 4 minúty alebo kým zelenina nie je veľmi mäkká. Odstavíme z ohňa a primiešame parmezán aj petržlenovú vňať.

  3. 3

    Zmes naložíme do húb a poukladáme ich na plech. Pečieme 10 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia