Hubový paprikáš so zeleným hráškom

Jaroslav Ertl
kapitán Gourmet klubu, 28. septembra 2010
Hubový paprikáš so zeleným hráškom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
60 g
40 g
15 g
30 g
120 g




Postup

  1. 1

    Na tmavom cibuľkovom základe urestujeme očistené a nakrájané huby. Pridáme papriku, krátko a rýchlo urestujeme a mierne podlejeme vodou.

  2. 2

    Ďalej pridáme paprikové pyré a zelený hrášok. Podľa potreby paprikáš zriedime vodou.

  3. 3

    Podľa vlastnej chuti ho môžeme zahustiť aj zápražkou.

Diskusia k receptu

coldbery
Huby mám rada na každý spôsob...ten tvoj určite vyskušam...:-)))
vegecan
Rada by som sa opytala ako sa robi, pripadne kde zozeniem tu paprikovu pastu. Vyzera to vyborne a hodi sa mi to do jesenneho pocasia:))
evanaaa
Hubový paprikáš asi ťažko, kde je smotana? Kuchár by mal vedieť aký je rozdiel medzi paprikášom a perkeltom. No dobre, je tam aj paprika, asi preto paprikáš :)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia