Hruškový sirup

redakciaRedakcia, recept pridal: 5. júla 2009 15:14Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Očistené hrušky zbavíme jadierok, umyjeme ich, pokrájame na menšie kúsky, rozdrvíme a vylisujeme. Získanú šťavu necháme odstáť, aby sa kal usadil.

2

Šťavu dáme do hrnca a na miernom ohni ju zohrejeme. Pridávame cukor a šťavu za stáleho miešania privedieme do varu.

3

Nakoniec pridáme kyselinu citrónovú a nalejeme do čistých, ohriatych fl iaš. Uzatvorené fľaše odložíme na suché miesto.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Varecha 39/2014: Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a na kyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 39/2014: Jablková kuchárka Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.


TOPlist