Hruškový sirup

redakciaRedakcia, recept pridal: 5. júla 2009 15:14Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Očistené hrušky zbavíme jadierok, umyjeme ich, pokrájame na menšie kúsky, rozdrvíme a vylisujeme. Získanú šťavu necháme odstáť, aby sa kal usadil.

2

Šťavu dáme do hrnca a na miernom ohni ju zohrejeme. Pridávame cukor a šťavu za stáleho miešania privedieme do varu.

3

Nakoniec pridáme kyselinu citrónovú a nalejeme do čistých, ohriatych fl iaš. Uzatvorené fľaše odložíme na suché miesto.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Tak trochu iná káva. Vylepšite si ju korením!
- Inzercia -
Pitie kávy je rituálom, bez ktorého si veľa ľudí nedokáže svoj deň predstaviť. Je symbolom ranného prebúdzania, udržovania energie behom dňa a relaxu vo voľnom čase.

Vie sa obracať aj v kuchyni!
- Inzercia -
Juniorská majsterka sveta z rokov 2013 a 2014 v pretláčaní Rebeka Martinkovičová (19) to má skrátka v rukách!

Prešporské a iné
Koncom januára bolo na bratislavskom výstavisku opäť živo. Konal sa tu gastronomický festival.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 10/2015: Strukoviny Strukoviny
Časopis Varecha v piatok 6. marca v denníku Pravda.


TOPlist