Griláž

Griláž
Foto: renka73
renka73Renka73, recept pridal: 8. decembra 2012 11:24Ďalšie jeho recepty

Suroviny

90 ks
porcií

Postup prípravy receptu

1

Cukor na miernom ohni skaramelizovať a odstaviť.Potrošku pridávame Heru,zamiešame.Pridáme salko a varíme za stáleho miešania ešte 7 minút.Odstavíme a zamiešame posekané oriešky.Ja dám orechy do sáčku a poriadne sa vybláznim tlčikom na mäso :)
Griláž - obrázok 1

2

Naplníme oplátky a poriadne ich zaťažíme do druhého dňa.Potom ich pokrájame.Môžme konce namáčať do čokolády.
Griláž - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • monnikka, 16. augusta 2012 o 22:22
    tak toto mám rada, už som dávno nerobila, ale teraz som dostala chuť:)


  • orchidea, 19. augusta 2012 o 21:08
    poznám a robievam...vynikajúce


  • laurisia, 19. augusta 2012 o 21:24
    Robievam presne tento istý recept - je výborný. A správne si napísala tých 7 minút. Naozaj je to podstatné, aby nebola plnka tekutá. Dávno som nerobila - ďakujem za pripomenutie :-)


  • ebaka, 5. decembra 2012 o 19:57
    robievam,výborný rcp


  • lusinkab, 8. decembra 2012 o 12:23
    Mnam tak tieto ja milujem :-) a akurat som dnes mala stastie lebo som uplnou nahodou nasla v obchode tortove oplatky :-)))))) krasne


  • violetacamorova, 8. decembra 2012 o 12:28
    Mas ich krasne aj moje oblubene.


  • hubata, 8. decembra 2012 o 14:03
    Sú naozaj pekné a aj dobré. Tiež naše obľúbené nepečené.


  • izabella929, 8. decembra 2012 o 14:31
    krásne sú veru.-)


  • drobulik22, 8. decembra 2012 o 16:09
    určite vyskúšam vyzerá byť lahký recept :)


  • helca103, 8. decembra 2012 o 16:12
    robím tiež, ale mám úplne iný recept - bez salka...


  • renka73, 8. decembra 2012 o 16:16
    @helca103 ,tak sem s nimi :))


  • helca103, 8. decembra 2012 o 16:34
    @renka73 , ak chceš tak pridám keď budem robiť je to recept ktorý som ,,zdedila" po starej mame takže už má dosť rokov :-)


  • cistinka, 8. decembra 2012 o 17:12
    aj tieto urobím...dúfam že to všetko stihnem :-)


  • mesiar50, 8. decembra 2012 o 17:19
    Jednoduche,pekne a urcite aj dobre
    Rad robim taketo nepecene cukrovinky
    tvoje sa vidarili dakujem za recept ulozim


  • myalab, 8. decembra 2012 o 19:28
    Su krasne. Aj v damskom klube pripravovali tiez bez salka, vyzerali tiez dobre zatial som neskusala: 500 g cukor, 500 g maslo, 500 g smotama slahackova, 350 g oriesky. Davali myslim az 7 vrstiev.


  • afataga, 8. decembra 2012 o 19:48
    co keby sa dalo maslo? ja mam iny recept s Palmarinom, ale ja to nemam rada, na pohlad ich mas pekne, len ja heru nepouzivam
    @myalab ale do tychto ide salko


  • myalab, 9. decembra 2012 o 09:18
    @afataga v recepte ho neuvadzaju, pozri si zaznam 31minuta 42 sekunda vtedy bezi recept na obrazovke su tam este suroviny na polevu cokoladovu.
    » www.stv.sk/online/archiv/damsky-klub?date=2012-11-...


  • sonijamt, 9. decembra 2012 o 10:31
    @afataga ja osobne do griláže dávam maslo a sú vynikajúce, robievam ich už roky


  • isabel2, 9. decembra 2012 o 15:29
    Atataga-iste môžeš robiť aj s maslom,ja mám pôvodný recept a tam sa robilo s maslom,to ešte stalo 10 kurún.Robím ho už dávno a má stále úspech.


  • isabel2, 9. decembra 2012 o 15:33
    Zabudla som pochváliť,sú krásne.Ja som zvykla pofrkať čokoládou,Tvoje sú krajšie,skúsim podľa Teba tento rok.Recept som posielala aj neveste ,lebo ich chutili minule Vianoce.


  • tatranka, 9. decembra 2012 o 17:11
    Vianočné pečenie bez grilažiek si neviem ani predstaviť.Z roka na rok ich ponúkam a zjedia sa medzi prvými.Máš ich veľmi pekné.Je to vďačné pečivko.Mám ich tu aj ja uvedené a ponúkam tiež.» varecha.pravda.sk/recepty/grilaz-v-oblatke/23125-recept.h...


  • evkalibka, 9. decembra 2012 o 21:56
    máš skvelé recepty, si šikulka


  • ivava1, 12. decembra 2012 o 10:05
    to s tou Herou myslíš vážne ?? Skús ju nahradiť pravým maslom, a to potom uvidíš ako má chutiť griláž.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist