Griláž

Griláž
Foto: renka73
renka73Renka73, recept pridal: 8. decembra 2012 11:24Ďalšie jeho recepty

Suroviny

90 ks
porcií

Postup prípravy receptu

1

Cukor na miernom ohni skaramelizovať a odstaviť.Potrošku pridávame Heru,zamiešame.Pridáme salko a varíme za stáleho miešania ešte 7 minút.Odstavíme a zamiešame posekané oriešky.Ja dám orechy do sáčku a poriadne sa vybláznim tlčikom na mäso :)
Griláž - obrázok 1

2

Naplníme oplátky a poriadne ich zaťažíme do druhého dňa.Potom ich pokrájame.Môžme konce namáčať do čokolády.
Griláž - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • monnikka, 16. augusta 2012 o 22:22
    tak toto mám rada, už som dávno nerobila, ale teraz som dostala chuť:)


  • orchidea, 19. augusta 2012 o 21:08
    poznám a robievam...vynikajúce


  • laurisia, 19. augusta 2012 o 21:24
    Robievam presne tento istý recept - je výborný. A správne si napísala tých 7 minút. Naozaj je to podstatné, aby nebola plnka tekutá. Dávno som nerobila - ďakujem za pripomenutie :-)


  • ebaka, 5. decembra 2012 o 19:57
    robievam,výborný rcp


  • lusinkab, 8. decembra 2012 o 12:23
    Mnam tak tieto ja milujem :-) a akurat som dnes mala stastie lebo som uplnou nahodou nasla v obchode tortove oplatky :-)))))) krasne


  • violetacamorova, 8. decembra 2012 o 12:28
    Mas ich krasne aj moje oblubene.


  • hubata, 8. decembra 2012 o 14:03
    Sú naozaj pekné a aj dobré. Tiež naše obľúbené nepečené.


  • izabella929, 8. decembra 2012 o 14:31
    krásne sú veru.-)


  • drobulik22, 8. decembra 2012 o 16:09
    určite vyskúšam vyzerá byť lahký recept :)


  • helca103, 8. decembra 2012 o 16:12
    robím tiež, ale mám úplne iný recept - bez salka...


  • renka73, 8. decembra 2012 o 16:16
    @helca103 ,tak sem s nimi :))


  • helca103, 8. decembra 2012 o 16:34
    @renka73 , ak chceš tak pridám keď budem robiť je to recept ktorý som ,,zdedila" po starej mame takže už má dosť rokov :-)


  • cistinka, 8. decembra 2012 o 17:12
    aj tieto urobím...dúfam že to všetko stihnem :-)


  • mesiar50, 8. decembra 2012 o 17:19
    Jednoduche,pekne a urcite aj dobre
    Rad robim taketo nepecene cukrovinky
    tvoje sa vidarili dakujem za recept ulozim


  • myalab, 8. decembra 2012 o 19:28
    Su krasne. Aj v damskom klube pripravovali tiez bez salka, vyzerali tiez dobre zatial som neskusala: 500 g cukor, 500 g maslo, 500 g smotama slahackova, 350 g oriesky. Davali myslim az 7 vrstiev.


  • afataga, 8. decembra 2012 o 19:48
    co keby sa dalo maslo? ja mam iny recept s Palmarinom, ale ja to nemam rada, na pohlad ich mas pekne, len ja heru nepouzivam
    @myalab ale do tychto ide salko


  • myalab, 9. decembra 2012 o 09:18
    @afataga v recepte ho neuvadzaju, pozri si zaznam 31minuta 42 sekunda vtedy bezi recept na obrazovke su tam este suroviny na polevu cokoladovu.
    » www.stv.sk/online/archiv/damsky-klub?date=2012-11-...


  • sonijamt, 9. decembra 2012 o 10:31
    @afataga ja osobne do griláže dávam maslo a sú vynikajúce, robievam ich už roky


  • isabel2, 9. decembra 2012 o 15:29
    Atataga-iste môžeš robiť aj s maslom,ja mám pôvodný recept a tam sa robilo s maslom,to ešte stalo 10 kurún.Robím ho už dávno a má stále úspech.


  • isabel2, 9. decembra 2012 o 15:33
    Zabudla som pochváliť,sú krásne.Ja som zvykla pofrkať čokoládou,Tvoje sú krajšie,skúsim podľa Teba tento rok.Recept som posielala aj neveste ,lebo ich chutili minule Vianoce.


  • tatranka, 9. decembra 2012 o 17:11
    Vianočné pečenie bez grilažiek si neviem ani predstaviť.Z roka na rok ich ponúkam a zjedia sa medzi prvými.Máš ich veľmi pekné.Je to vďačné pečivko.Mám ich tu aj ja uvedené a ponúkam tiež.» varecha.pravda.sk/recepty/grilaz-v-oblatke/23125-recept.h...


  • evkalibka, 9. decembra 2012 o 21:56
    máš skvelé recepty, si šikulka


  • ivava1, 12. decembra 2012 o 10:05
    to s tou Herou myslíš vážne ?? Skús ju nahradiť pravým maslom, a to potom uvidíš ako má chutiť griláž.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist