Griláž

Griláž
Foto: renka73
renka73Renka73, recept pridal: 8. decembra 2012 11:24Ďalšie jeho recepty

Suroviny

90 ks
porcií

Postup prípravy receptu

1

Cukor na miernom ohni skaramelizovať a odstaviť.Potrošku pridávame Heru,zamiešame.Pridáme salko a varíme za stáleho miešania ešte 7 minút.Odstavíme a zamiešame posekané oriešky.Ja dám orechy do sáčku a poriadne sa vybláznim tlčikom na mäso :)
Griláž - obrázok 1

2

Naplníme oplátky a poriadne ich zaťažíme do druhého dňa.Potom ich pokrájame.Môžme konce namáčať do čokolády.
Griláž - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • monnikka, 16. augusta 2012 o 22:22
    tak toto mám rada, už som dávno nerobila, ale teraz som dostala chuť:)


  • orchidea, 19. augusta 2012 o 21:08
    poznám a robievam...vynikajúce


  • laurisia, 19. augusta 2012 o 21:24
    Robievam presne tento istý recept - je výborný. A správne si napísala tých 7 minút. Naozaj je to podstatné, aby nebola plnka tekutá. Dávno som nerobila - ďakujem za pripomenutie :-)


  • ebaka, 5. decembra 2012 o 19:57
    robievam,výborný rcp


  • lusinkab, 8. decembra 2012 o 12:23
    Mnam tak tieto ja milujem :-) a akurat som dnes mala stastie lebo som uplnou nahodou nasla v obchode tortove oplatky :-)))))) krasne


  • violetacamorova, 8. decembra 2012 o 12:28
    Mas ich krasne aj moje oblubene.


  • hubata, 8. decembra 2012 o 14:03
    Sú naozaj pekné a aj dobré. Tiež naše obľúbené nepečené.


  • izabella929, 8. decembra 2012 o 14:31
    krásne sú veru.-)


  • drobulik22, 8. decembra 2012 o 16:09
    určite vyskúšam vyzerá byť lahký recept :)


  • helca103, 8. decembra 2012 o 16:12
    robím tiež, ale mám úplne iný recept - bez salka...


  • renka73, 8. decembra 2012 o 16:16
    @helca103 ,tak sem s nimi :))


  • helca103, 8. decembra 2012 o 16:34
    @renka73 , ak chceš tak pridám keď budem robiť je to recept ktorý som ,,zdedila" po starej mame takže už má dosť rokov :-)


  • cistinka, 8. decembra 2012 o 17:12
    aj tieto urobím...dúfam že to všetko stihnem :-)


  • mesiar50, 8. decembra 2012 o 17:19
    Jednoduche,pekne a urcite aj dobre
    Rad robim taketo nepecene cukrovinky
    tvoje sa vidarili dakujem za recept ulozim


  • myalab, 8. decembra 2012 o 19:28
    Su krasne. Aj v damskom klube pripravovali tiez bez salka, vyzerali tiez dobre zatial som neskusala: 500 g cukor, 500 g maslo, 500 g smotama slahackova, 350 g oriesky. Davali myslim az 7 vrstiev.


  • afataga, 8. decembra 2012 o 19:48
    co keby sa dalo maslo? ja mam iny recept s Palmarinom, ale ja to nemam rada, na pohlad ich mas pekne, len ja heru nepouzivam
    @myalab ale do tychto ide salko


  • myalab, 9. decembra 2012 o 09:18
    @afataga v recepte ho neuvadzaju, pozri si zaznam 31minuta 42 sekunda vtedy bezi recept na obrazovke su tam este suroviny na polevu cokoladovu.
    » www.stv.sk/online/archiv/damsky-klub?date=2012-11-...


  • sonijamt, 9. decembra 2012 o 10:31
    @afataga ja osobne do griláže dávam maslo a sú vynikajúce, robievam ich už roky


  • isabel2, 9. decembra 2012 o 15:29
    Atataga-iste môžeš robiť aj s maslom,ja mám pôvodný recept a tam sa robilo s maslom,to ešte stalo 10 kurún.Robím ho už dávno a má stále úspech.


  • isabel2, 9. decembra 2012 o 15:33
    Zabudla som pochváliť,sú krásne.Ja som zvykla pofrkať čokoládou,Tvoje sú krajšie,skúsim podľa Teba tento rok.Recept som posielala aj neveste ,lebo ich chutili minule Vianoce.


  • tatranka, 9. decembra 2012 o 17:11
    Vianočné pečenie bez grilažiek si neviem ani predstaviť.Z roka na rok ich ponúkam a zjedia sa medzi prvými.Máš ich veľmi pekné.Je to vďačné pečivko.Mám ich tu aj ja uvedené a ponúkam tiež.» varecha.pravda.sk/recepty/grilaz-v-oblatke/23125-recept.h...


  • evkalibka, 9. decembra 2012 o 21:56
    máš skvelé recepty, si šikulka


  • ivava1, 12. decembra 2012 o 10:05
    to s tou Herou myslíš vážne ?? Skús ju nahradiť pravým maslom, a to potom uvidíš ako má chutiť griláž.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist