Cesnakový posúch

Cesnakový posúch
Foto: mb
mbMb, recept pridal: 12. apríla 2010 9:01Ďalšie jeho recepty

Tento posúch mi dokáže rozhádzať žalúdok a žlčník, ale mu neodolám...

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Z kvasníc urobíme kvások, zemiaky postrúhame. Potom uvedené suroviny vymiešame, necháme dobre vykysnúť.

2

Po vykysnutí, plech vymastíme masťou (čím viac, tým lepšie, ale...), cesto vlhkými rukami rozotrieme na plech a pokladieme (pozapichujeme) do neho na kocky pokrájanú údenú slaninu (úplne tú klasickú údenú, žiadna anglická, oravská a inokrajná). Pečieme pri 200 stupňoch celzia.

3

Po upečení a VYCHLADNUTÍ natrieme pastou. Cesnak odporúčam domáci, nakoľko kupovaný "čínsky" v supermarkete vie zozeleniet. A chuť ani nespomínam ;-)



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 5 ľudí (4,6 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablková pita
Syn sa chystal striekať chardonnay v hone Ingle. Musel som sa poponáhľať. V strede hektárovej vinice pri kamenici rastie statná letná jabloň. Má veľké tvrdé plody s ružovými škvrnkami.

Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.

Turecká kuchyňa: Hosť do domu - boh do domu
Seriál SVETOVÉ KUCHYNE dnes z orientálneho Turecka od našej Varecháčky Cesminaz.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist