Maďarský guláš Vypnuty, autor nereagoval na komenty

fedee - bez fotkyfedee, 1. marca 2015
30 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
600 ml (alebo voda)
3 PL
1 ČL mletá
1/2 ČL
500 g
3 ks stredná
100 g
 bez jadierok
 bez jadierok
3 PL
500 ml
1/2 ks na šťavu
1 konzerva
2 ČL
1 ČL
1 ČL
štipka




Postup

  1. 1

    Najprv si podla navodu uvarime sojove mäso v zeleninovom vyvare. Potom ho scedime a vytlačime prebytočnu štavu .Preložime do misy okorenime osolime, pridame mletu papriku a sojovu omačku. Zeleninu očistime a nakrajame na kocky. V panvici podusime na oleji cibulu pridame sojove mäso papriky šampiňony opekame do zlatohneda, nakoniec pridame zemiaky. Pridame paradajkovy pretlak orestujeme zaprašime mukou zalejeme vyvarom. Pridame paradajky, bobkovy list. Nakoniec gulaš dochutime horčicou, rascou, majoranom, cukrom, soľou a čiernym korenim. Nechame variť asi 30 minut. Podavame s chlebom.

Diskusia k receptu

mirop
zaujimalo by ma, co autora viedlo k tomu aby toto nazval gulasom a este madarskym...
1x boxik
používateľ nemá avatar
aga
aga
jezisku no tak vy ale mate bujnu fantaziju



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia