Súťaž:
Vyhraj Kávovar cremesso Compact Manual!

Varecha.sk, 13. októbra 2011     8 minút čítania

Pridaj fotorecept, a si v hre o Kávovar cremesso Compact Manual! [AKTUALIZOVANÉ 20.10.2011 o výhercov súťaže]

Kávovar cremesso Compact Manual získava::

Mandarínková roláda od používateľa cica2

Výhercovi srdečne blahoželáme, budeme ho kontaktovať na emailovej adrese zadanej pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:


Stačí do štvrtka 20. októbra 2011 pridať vlastný fotorecept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme jeden, ktorého autor získa Kávovar cremesso Compact Manual.

Hráte o :
1 x Kávovar cremesso Compact Manual + príslušenstvo


Cena v hodnote 202,20 € pre jedného výhercu bude obsahovať:

1 x Kávovar cremesso Compact Manual - 136 €
2 x balenie kapsúl Espresso a Swiss Alpine Herbs - 10,60 € (1 balenie v cene 5,30 €)
2 x sada 2 ks pohárov Melior s dvojitou stenou s objemom 0,35 l - 32,60 € (každá sada 16,30 €)
2 x sada 2 ks pohárov Melior s dvojitou stenou s objemom 0,25 l - 23,00 € (každá sada 11,50 €)

Nezabudnite preto keď budete niečo kuchtiť, mať nachystaný fotoaparát alebo mobil s foťákom a celý postup dôkladne zdokumentovať. Čím viac fotoreceptov pridáte, tým väčšia bude vaša šanca na výhru.

Pri vkladaní receptu napíšte k jeho názvu do zátvorky „fotorecept“. Každý takto označený recept bude zaradený do tejto súťaže. Dôležitým kritériom pri rozhodovaní o výhercoch bude aj správne pridaný recept, čo znamená že budú správne vyplnené všetky kolónky v postupe pri ukladaní receptu a takisto pridelené zodpovedajúce tagy (napr. že ide o slovenskú kuchyňu atď.).




NOVINKA: cremesso – káva ako od profesionálneho baristu u vás doma

cremesso, unikátny kapsulový systém zo Švajčiarska, kávovar s profesionálnymi parametrami určený pre domácnosti či kancelárie. Hoci na slovenskom trhu ide o novinku, zákazníci v mnohých štátoch ho s obľubou používajú už niekoľko rokov. Dôvody sú jasné: maximálna kvalita na minimálnej ploche, prvotriedna káva, ale i čaj v praktických kapsuliach, povestná švajčiarska precíznosť, ekonomická a ekologická prevádzka, tá najlepšia chuť a pôžitok z každej šálky, kedykoľvek.

Za značkou cremesso stojí viac ako 50 rokov skúseností s nákupom a pražením kávy, s jej spracovaním a predajom. Kapsuly s hmotnosťou zhruba 6 g obsahujú vybranú kávu špičkových odrôd kávovníkov z prémiových lokalít celého sveta, praženú vo Švajčiarsku. Vďaka inovatívnej technológii, systému „aroma safe“, je v kapsule cremesso optimálne zakonzervovaných viac ako 1 000 vôní. Tlak prístroja 19 barov je zárukou vytvorenia dokonalej peny. A navyše – kávovar cremesso stačí len stlačením tlačidla vypláchnuť vodou a je z neho prístroj na prípravu čaju!

Štandardný sortiment kávy zahŕňa 7 druhov: Ristretto, Alba, Espresso, Decaffeinato, Crema, Leggero a Per Macchiato. Táto kolekcia je pravidelne dopĺňaná obmieňajúcou sa limitovanou edíciou World Tour, v rámci ktorej cremesso predstavuje vybrané druhy káv z prémiových lokalít celého sveta, aby všetkým milovníkom tohto nápoja sprístupnila nové chuťové zážitky. V roku 2011 je to República Dominicana, jedinečná, delikátna a rafinovaná káva, pestovaná na plantáži Don Jiménez, neďaleko najvyššieho vrchu celej karibskej oblasti, štítu Pico Duarte.



K dispozícii sú tiež dva druhy čaju v kapsuliach cremesso: Fruit Tea, harmonicky zladená zmes ovocného čaju, zjemnená ríbezľovou a jahodovou arómou, ktoré si na osvieženie môžete dopriať kedykoľvek počas roka, a Swiss Alpine Herbs, ušľachtilú zmes siedmych alpských liečivých bylín.

Sortiment spoločnosti cremesso získal v decembri 2010 prestížny certifikát UTZ (www.utzcertified.org), ktorý je svetovo jedným z najrešpektovanejších v oblasti výroby kávy. Garantuje zodpovednú produkciu kávy, založenú na prísnych ekonomických, ekologických a sociálnych kritériách trvale udržateľného rozvoja. Znamená to zodpovedné pestovanie kávy s dôrazom na ohľaduplnosť voči životnému prostrediu a sociálnym podmienkam ľudí, ktorí sa na pestovaní podieľajú. Tieto kritériá ďaleko predčia bežne aplikované štandardy a cremesso je prvý kapsulový systém, ktorý kritériám UTZ vyhovel.

Všetky prístroje cremesso sú vybavené energeticky úsporným režimom (energy save mode), ktorý sa automaticky spustí minútu po poslednom použití. Spotreba elektrického prúdu sa tak zníži na 0,3 W/h, na zahriatie potom stačí 15 sekúnd... Niet divu, že prístroje cremesso sú energeticky najefektívnejšími na trhu. Kapsuly cremesso neobsahujú hliník, preto ich možno zlikvidovať ako bežný domáci odpad.

Výhradným distribútorom kávovarov, kapsúl a ďalšieho príslušenstva značky cremesso v Slovenskej republike je spoločnosť Potten & Pannen – Staněk.

Bližšie informácie nájdete na www.cremesso.sk a www.vasekuchyne.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 13. októbra v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 20. októbra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného fotoreceptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne spĺňajúce podmienky pridaného receptu sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia je dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    tatranka
    Blahoželám k výhre.Krásna výhra,určite máš radosť.
    tinca
    cica ja som nejako prepásla tú tvoju krásnu roládku už je v KK,blahoželala som pri rcp
    bibia1
    Ivka, srdečne ti gratulujem - naozaj zaslúžená výhra




     



    TOPlist