Výhercovia 3. kola:
Veľká súťaž s Maresi o 555 cien. Stačí poslať jednu fotku a ste v hre

Redakcia Varecha.sk, 26. apríla 2024     3 minúty čítania

Máme tu ďalšiu várku výhercov našej fotosúťaže, ktorým spolu s Maresi mliekom pošleme skvelé darčeky. Zapojte sa aj vy do našej veľkej hry, v ktorej každý mesiac žrebujeme až 26 výhercov!



Varecha spolu s Maresi mliekom odštartovala v januári veľkú fotosúťaž. Varte a pečte s mliečkom Maresi, nezabudnite si svoju kulinársku tvorbu odfotiť a pridať fotografie do súťaže.

Po každom mesačnom kole (nové kolo začína vždy 15. deň v mesiaci) vyžrebujeme 26 výhercov, ktorí získajú pekné ceny, a raz za 4 mesiace zo všetkých zúčastnených v danom časovom období vyžrebujeme 1 výhercu, ktorý získa pobyt v hoteli Elizabeth.

Ako sa zapojiť do súťaže?

1. Odfoťte, ako používate výrobky Maresi v kuchyni alebo, ako ich vonku či doma popíjate. Mlieko Maresi je vhodné do kávy, ale aj do pečenia, na varenie či s cereáliami na raňajky.

2. Otvorte stránku www.varecha.sk/maresi (kliknite na link). Nájdete na nej všetky ďalšie podrobnosti o súťaži a výhrach.

3. Na uvedenej stránke nájdete súťažný formulár, vyplňte svoje údaje a pridajte fotografiu.

Výhercovia 3. kola (15.3.- 14.4.2024)

Ročná spotreba Maresi mlieka + kávovar Tchibo: Jarmila B., Považská Bystrica

Predplatné mesačníka Varecha na rok: Alica Š., Považská Bystrica

Balíček reklamných predmetov Varecha: Dana M., Stropkov

Kuchárska kniha: Marek K., Lemešany; Tomáš M., Trenčín; Júlia M., Skýcov

2 ks originálny Maresi kalíšok na mlieko + Mesačník Varecha (rôzne vydanie): Štefan M., Humenné; Katarína K., Dubové; Alexandra H., Bratislava; Edita Š., Žilina; Andrea D., Šintava; Oľga B., Richnava; Zuzana K., Maňa; Emília A., Sučany; Ján M., Žiar nad Hronom; Gabriela B., Veľké Ludince; Pavol P., Kanianka; Mária R., Liptovský Mikuláš; Marcel B., Skýcov; Ľubomíra J., Ľubica; Katarína K., Ružomberok; Renáta G., Sobos; Kristína A., Tovarníky; Monika H., Valaská Belá; František K., Borša; Stanislava K., Prešov.

Neváhajte a zapojte sa do našej súťaže aj vy!


Diskusia k článku





 



TOPlist