Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj Mixér BAMIX!

Varecha.sk, 11. novembra 2010     5 minút čítania

Stačí pridať recept, a si v hre o excelentný mixér Bamix! (AKTUALIZOVANÉ 18.11.2010 o výhercov súťaže)

Mixér Bamix získavajú tieto recepty:

Nedeľná vaječno-zeleninová raňajková torta od používateľa Alexdidi

Rezy na nedeľné raňajky od používateľa vybusna


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:


Stačí do štvrtka 18. novembra 2010 pridať vlastný recept na chutné raňajky, prípadne desiatu na stránku Varecha.sk. . Z pridaných receptov vyberieme dva, ktorých autori vyhrajú mixér Bamix .

Úplne prvý mixér vznikol v roku 1954 vo švajčiarskom meste Mettlen a dostal meno BAMIX. Dnes je jediným ponorným mixérom, ktorý je vyrábaný výhradne v Európe! Vďaka excelentnému spracovaniu sa stal BAMIX verným partnerom na dlhé roky, a práve preto si ho mnohí šéfkuchári vybrali za svojho pomocníka! Prečo práve BAMIX? Všetky súčiastky, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami neprenášajú chuť ani pach použitých surovín a sú vyrábané z nehrdzavejúcich materiálov.

Šetrí energiu – motor spotrebuje menej než 200 wattov no napriek tomu je vysoko výkonný - až 17-tisíc otáčok/min. Môžete ho jednoducho uskladniť, má minimálne priestorové nároky. Je tichý a výkonný vďaka AC motoru na ktorý poskytujeme záruku 10 rokov. Jednoducho sa čistí pod vodou. Vďaka vynikajúcemu tesneniu je multifunkčný – každý Bamix obsahuje štyri nástavce, vďaka ktorým jednoducho vytvoríte polievky, omáčky, sneh z bielok, koktaily a zmrzliny. „Otvorená“ hlava mixéru je určená pre optimálnu cirkuláciu potravín. Bližšie informácie nájdete na www.vasekuchyne.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 11. novembra v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 18. novembra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu na raňajky alebo desiatu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne spĺňajúce podmienky pridaného receptu sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • <

    Diskusia k článku

    alexdidi
    Až teraz som sa dostala k PC a aké bolo moje prekvapenie,že z toho množstva výborných receptov bol ten môj víťazný.Veľmi ma to potešilo a VEĽMI pekne ďakujem....aj za gratulácie ďakujem,ďakujem...
    1288_1276494884 - profilový obrázok
    oco
    oco
    gratulujem,budete mať perfektného pomocníka v zdraví ho užite
    tinca
    srdečne gratulujem výhercom, výhry sú zaslúžené,pekné recepty.




     



    TOPlist